Betarades1200x800keimeno synergatwn

Μπαίνουμε σιγά-σιγά σε ρυθμούς καλοκαιριού, κάτι που σημαίνει ότι πλέον μετράμε αντίστροφα για τις μεγάλες διοργανώσεις. Το Betarades.gr λοιπόν είναι πάντα εδώ με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος. Έρχεται Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου θα στραθεί το περισσότερο ενδιαφέρον, στο πρόγραμμα υπάρχει και το Κόπα Άφρικα. Στο σημερινό μενού υπάρχουν μερικές φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων, ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε με αγώνες από το Κύπελλο Βραζιλίας και το πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS).

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Sportingbet.

Με το λογικό G/G στη Βραζιλία

Ξεκινάμε απ’ την αναμέτρηση Κρουζέιρο - Φλουμινένσε στο πλαίσιο των ρεβάνς για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Βραζιλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, σήμερα δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ (σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθούν απευθείας πέναλτι). Καμία εκ των δύο ομάδων δεν έρχεται στο ματς με ιδιαίτερα καλή ψυχολογία, αμφότερες απέχουν αρκετές αγωνιστικές απ’ τις νίκες, η ψυχολογία τους δεν είναι στα καλύτερα δυνατά επίπεδα. Η Κρουζέιρο έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Σάο Πάολο την περασμένη Κυριακή, θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι περισσότερο απ’ την ισοπαλία, το τελικό 1-1 άφησε ικανοποιημένο τον αντίπαλο. Ήταν το έκτο διαδοχικό ματς που δεν κερδίζει σ’ όλες τις διοργανώσεις (0-2-4), δέχτηκε γκολ στα τελευταία εφτά!

Απ’ την άλλη, η Φλουμινένσε έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, όλες εκτός έδρας! Χαρακτηριστικό είναι ότι ηττήθηκε στις 3/4 φετινές εξόδους πρωταθλήματος, όπου μάλιστα δέχτηκε συνολικά 12 γκολ, έχει επιμέρους σκορ 8-12! Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν σταθερότητα στην άμυνα, το ματς κάποια στιγμή θα “ανοίξει”, θεωρούμε ότι μπορούμε να δούμε εκατέρωθεν γκολ, επιλέγουμε G/G σε απόδοση 2.20.

Δε χάνει το Σιάτλ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μόντρεαλ - Σιάτλ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ΜLS των ΗΠΑ. Καμία εκ των δύο ομάδων δεν είναι σε καλή κατάσταση, αμφότερες έρχονται από ήττα, θα κληθούν να παίξουν υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, μιας και απουσιάζουν πάρα πολλοί παίκτες. Για το Μόντρεαλ θα λείψουν συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές, ενώ για το Σιάτλ οκτώ! Γίνεται αντιληπτό ότι οι ισορροπίες του αγώνα αλλάζουν λόγω των πολλών απουσιών, ο φαβοριτισμός των Καναδών δεν έχει καμία λογική εξήγηση, ειδικά απ’ τη στιγμή που έχουν κερδίσει μόλις μια φορά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3), έρχονται απ’ το εντός έδρας 0-3 απ’ το Ορλάντο, σκορ που είχε διαμορφωθεί απ’ το ημίχρονο!

Στον αντίποδα, το Σιάτλ έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες κόντρα σε Κάνσας (3-2) και Ντάλας (2-1), στάθηκε άτυχο κόντρα στο τελευταίο, όπου έχασε με δύο αυτογκόλ. Θεωρούμε ότι οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας και είναι μια απ’ τις καλές ομάδες της λίγκας. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.