Betarades1200x800keimeno synergatwn

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (11/07) παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς διεξάγονται 43 αναμετρήσεις για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Κόπα Άφρικα.

Το Betarades.gr έχει επιλέξει τρεις αξιόλογες προτάσεις στοιχήματος από το κουπόνι. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα ζωντανά αποτελέσματα αγώνων για όποιο άθλημα επιθυμείτε.

Προβάδισμα για Κουόπιο

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι ανάμεσα στην Κουόπιο - Βίτεμπσκ. Η φινλανδική ομάδα πραγματοποιεί τη δεύτερη σερί συμμετοχή της στην Ευρώπη, πέρσι αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο από την Κοπεγχάγη, φέτος ευελπιστεί να περάσει απ’ αυτή τη φάση και αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό, θα πρέπει να πάρει προβάδισμα απ’ το πρώτο παιχνίδι. 

Από την άλλη, η Βίτεμπσκ επιστρέφει έπειτα από 20 χρόνια στην Ευρώπη (στις δύο προηγούμενες παρουσίες της έπαιξε στο Ιντερτότο), θα έχει ενθουσιασμό, ωστόσο υστερεί σε ποιότητα από την Κουόπιο και θεωρούμε ότι δύσκολα θα φύγει με κάτι θετικό από τη Φινλανδία. Επιλέγουμε «άσο» σε απόδοση 1.83.

Με τα γκολ στο Κλίφτονβιλ - Χάουγκεσουντ

Μένουμε στο Europa League και πάμε στο ματς της Κλίφτονβιλ με τη Χάουγκεσουντ. Αυτό το παιχνίδι, θα γίνει στις 21:45. Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας, και οι φιλοξενούμενοι της Νορβηγίας. Πιο ψηλά στη βαθμολογία της UEFA, βρίσκεται η Χάουγκεσουντ. Η Κλίφτονβιλ έρχεται όμως με καλή ψυχολογία στο ματς, μετά το εμφατικό 4-0 επί της Μπάρι.

Ήταν ο επαναληπτικός για τον προκαταρκτικό γύρο του Europa League. Η Κλίφτονβιλ είναι ενθουσιασμένη και αυτό μπορεί να της βγει σε καλό επιθετικά. Άλλωστε, είναι ομάδα που συμμετέχει σε αγώνες με πολλά γκολ. Το ίδιο όμως πράττει και η Χάουγκεσουντ, που προέρχεται από 4/5 Goal/Goal & Over 2.5 στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Και σήμερα λοιπόν, περιμένουμε σκορ και θέαμα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που δίνουν έμφαση στην επίθεση. Καταλήγουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

«Σκληρή» η Μαδαγασκάρη

Αφήνουμε το Europa League, και πάμε στο Κόπα Άφρικα, που είναι στην προημιτελική φάση του. Σήμερα λοιπόν, η Μαδαγασκάρη θα παίξει με την Τυνησία. Το διακύβευμα είναι μεγάλο. Το «βαρύ» όνομα του αγώνα είναι η Τυνησία. Ωστόσο, απέναντί της θα βρει ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο σε αυτή τη διοργάνωση. Η Μαδαγασκάρη παραμένει αήττητη στο τουρνουά. Ήταν ήδη επιτυχία η πρόκρισή της από τον όμιλο. Αλλά η επικράτηση στα πέναλτι επί του Κονγκό, στους «16», αποτέλεσε ακόμα πιο μεγάλο «μπαμ».

Οι Τυνήσιοι με τη σειρά τους έχουν φτάσει ως εδώ, αλλά δεν εντυπωσιάζουν. Αγνοούν τη νίκη σε κανονική διάρκεια αγώνα, αφού πέρασαν από τον όμιλο με τρεις ισοπαλίες. Επίσης, κέρδισαν στα πέναλτι τη Γκάνα. Δεν πείθουν ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι τέλους, αφού υστερούν σε ποιότητα. Η Μαδαγασκάρη τα δίνει όλα σε κάθε ματς, και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Το μομέντουμ φαίνεται να την ευνοεί και την εμπιστευόμαστε. Πάμε με το 1Χ σε απόδοση 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.