Betarades1200x800keimeno synergatwn

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα (17/01) με αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ ολοκληρώνεται η "διαβολοβδομάδα" στη Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε την ενημερωμένη και αναλυτική βαθμολογία σούπερ λιγκ

Το μομέντουμ δείχνει Τέλσταρ

Στις 21:00, στη Βούντενσταϊν του Ρότερνταμ, η Εξέλσιορ υποδέχεται την Τέλσταρ, στο πλαίσιο τη 22ης αγωνιστικής για τη Β’ Ολλανδίας. 

Η Εξέλσιορ βρίσκεται στην 7η θέση με 35 πόντους και τέρματα 42-37, αλλά δεν βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι” αφού στα τρία τελευταία μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη Παρασκευή έμεινε στο 1-1 εκτός με την Ντόρντρεχτ. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 7-0-3. 

Η Τέλσταρ κατατάσσεται  9η με τρεις πόντους λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο και τέρματα 34-30. Εν αντιθέσει με την Εξέλσιορ, φαίνεται να βρίσκει ρυθμό, αφού προέρχεται από δύο νίκες για το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα επικράτησε της Γιονγκ Άλκμαρρ με 3-1 και την περασμένη αγωνιστική της ΦΚ Αϊντχόφεν με 2-0. Σε 10 εκτός έδρας παιχνίδια έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές. 

Σε καλύτερο μομέντουμ η Τέλσταρ, θα την εμπιστευτούμε στο Χ2, σε απόδοση 1.88. 

Υψηλό σκορ στο Σαν Λουίς

Τα ξημερώματα στις 03:00, στο Estadio Alfonso Lastras Ramirez του Σαν Λουίς, η τοπική Ατλέτικο φιλοξενεί την Κρους Ασούλ για τη 2η αγωνιστική της Κλαουσούρα στο Μεξικό. 

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Ατλέτικο Σαν Λουίς απέσπασε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Τίγκρες. Σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πιέστηκε από τους γηπεδούχους, αλλά κατάφερε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της. Ιδιαιτέρως αδύναμη εντός έδρας στο Απερτούρα, δέχθηκε 5 σερί ήττες και γεύτηκε τη χαρά τη νίκης μόλις μία φορά στα τελευταία εννέα παιχνίδια. 

Με το χειρότερο τρόπο μπήκε στη νέα σεζόν η Κρους Ασούλ και ο προπονητής Σιμπόλντι βρίσκεται ήδη υπό αμφισβήτηση. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από την Άτλας με 1-2. Παρότι προηγήθηκε με τον Ερνάντες στο 16’, η αποβολή του Πινέδα άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ. 

Η Κρους Ασούλ είναι το φαβορί του αγώνα και θα μπει με ένταση στο παιχνίδι για να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας, θα παίξει ανοιχτά και οι γηπεδούχοι μπορούν να συμβάλλουν σε ένα υψηλό σκορ. Επιλογή μας το Over 2.5, σε απόδοση 2.05.

Σκληρό καρύδι η Ζαλγκίρις

Στις 21:30, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. 

Το “τριφύλλι” έκανε το χρέος του την Τετάρτη και επικράτησε της Μπάγερν εντός έδρας με 98-83, ανακτώντας τον έλεγχο του αγώνα μετά από μία κακή 3η περίοδο. Έφτασε τις 11 νίκες στη σεζόν, είναι στο +2 από την 9η θέση, αλλά ο μεγάλος του στόχος είναι η 4αδα και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Απέχει τρεις νίκες από την 4η Μακάμπι και παιχνίδια σαν το σημερινό οφείλει να τα “καθαρίζει”.

Η Ζαλγκίρις όμως  έχει ανεβάσει στροφές τον τελευταίο μήνα και μετρά 3/4 νίκες για το θεσμό, με μοναδική της απώλεια το 88-82 στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ. Την Τετάρτη, η ομάδα του Γιασικεβίτσιους πέρασε νικηφόρα από το Βελιγράδι με 70-76 επί του Ερυθρού Αστέρα. 

Συγκροτημένη ομάδα οι Λιθουανοί, ακόμη κι αν ηττηθούν απόψε αυτό αναμένεται να γίνει δύσκολα. Βρίσκουμε αξία στο διπλό με χάντικαπ +6.5 της Ζαλγκίρις, σε αποδοση 1.93. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.