Τον διακαή πόθο της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ αποτελεί ο Νίκος Ζήσης. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, με το γνωστό κιτρινόμαυρο παρελθόν είναι η "βόμβα" που θέλουν να πυροδοτήσουν στην Ένωση, προκειμένου και να ζεστάνουν τον κόσμο, αλλά και να ενισχυθούν ουσιαστικά.


Το newsit σας είχε τονίσει προ ημερών για το θέμα Ζήση - ΑΕΚ, το οποίο πλέον μπαίνει σε πολύ πιο σοβαρή βάση. Κι αυτό γιατί από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσαν ήδη την πρόταση προς τον Έλληνα διεθνή γκαρντ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Από πλευράς ΑΕΚ προτείνεται κλειστό τριετές συμβόλαιο στον Ζήση, γύρω από τον οποίο θέλουν να χτίσουν την νέα ΑΕΚ που επιστρέφει και στην Ευρώπη. Ο Ζήσης έχει ακόμη υποχρεώσεις με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε κι έτσι εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος των αγώνων της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε ο Ντράγκαν Σάκοτα σε συζήτηση που είχε χθες με δημοσιογράφους, η ΑΕΚ απέκτησε τον νεαρό γκαρντ Νίκο Δίπλαρο. Ο Δίπλαρος είναι γεννηθείς το 1997 και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Έχει ύψος 1.87 και φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εσπέρου της Πάτρας.

ΠΗΓΗ : newsit.gr