Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες


Καθόλου σίγουρη δεν είναι η θέση του Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό. Το κλίμα για τον Πορτογάλο έχει βαρύνει μετά το ταξίδι του στη Σκωτία για επαφές με τη Ρέιντζερς εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων κι ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις επί του θέματος. Μια κίνηση που εύλογα έφερε προβληματισμό στη διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ που εκτός από τα μεταγραφικά καλείται να διαχειριστεί ένα ακόμη σημαντικό θέμα.

Φουντώνουν τα σενάρια για Ρομπέρτο

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για το μέλλον του Ρομπέρτο που είναι πια πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Λιμάνι. Η Βαλένθια τον έχει στην κορυφή στης λίστας και εμφανίζεται έτοιμη να καλύψει την υψηλή ρήτρα του Ισπανού τερματοφύλακα. Είναι μια από τις περιπτώσεις που θα απασχολήσουν τα επόμενα 24ωρα μιας και πληθαίνουν οι «μνηστήρες».

Μάχη για Καρίγιο, τελειώνει η διορία

Λίγη ακόμη υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για τον Γκουίντο Καρίγιο. Η υπέρβαση έγινε με την πρότασή τους να ξεπερνά τα 9 εκατομμύρια ευρώ και περιμένουν έως τα ξημερώματα Σαββάτου (βράδυ Παρασκευής στην Αργεντινή) την θετική απάντηση της Εστουντιάντες, την ίδια στιγμή που έχουν να ανταγωνιστούν την Ίντερ.

ΠΗΓΗ : newsbeast.gr