Συγκίνηση προκαλεί στον κόσμο του ποδοσφαίρου ο θάνατος του Ούγγρου τερματοφύλακα Μάρτον Φούλοπ, σε ηλικία μόλις 32 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

 

Ο Φούλοπ, που μας είναι γνωστός από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2012-13, διαγνώστηκε με όγκο στο δεξί χέρι το 2013 και αποσύρθηκε από τα γήπεδα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του όγκου, ωστόσο έχασε δύο χρόνια μετά τη μάχη με τον καρκίνο.

Πέραν του Αστέρα Τρίπολης, ο Φούλοπ είχε αγωνιστεί και με τις ΜΤΚ, Τότεναμ, Σάντερλαντ, Λέστερ, Στόουκ, Μάντσεστερ Σίτι, Ίπσουιτς και Γουεστ Μπρομ.

Σε ανακοίνωσή της, η αρκαδική ΠΑΕ αναφέρει για τον Μάρτον Φούλοπ:

“Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Márton Fülöp.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον ΑΣΤΕΡΑ τη σεζόν 2012-2013 και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και έφτασε στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το Μάιο του 2013.

Ο Márton πέρα από θαυμάσιος τερματοφύλακας, ήταν μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας.

Το ήθος και ο επαγγελματισμός του αποτελούν οδηγό για όλους εμάς στον ΑΣΤΕΡΑ.

* Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα αιτηθεί προς τη Super League να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στις 21 Νοεμβρίου”.

ΠΗΓΗ ; news.gr