Τα Μυστικά της Γλώσσας του Σώματος στο Εργασιακό Περιβάλλον!

Είναι σημαντικό  να γνωρίζετε πως να κάνετε τη βέλτιστη εντύπωση σε μια συνέντευξη για εργασία. Είναι γνωστό πως η πρώτη εντύπωση παίζει σημαντικό ρολό στις διαπροσωπικές σχέσεις και πολύ περισσότερο όταν αφορά τη διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας, στο δύσκολο εργασιακό τοπίο.

Σύμφωνα με έρευνες το 80% των πληροφοριών που λαμβάνουμε από ένα άτομο κατά τη συνομιλία, ή άλλη οπτική επαφή μαζί του μεταδίδεται με μη λεκτικά μηνύματα. 

Στο εργασιακό σας περιβάλλον, πρέπει να ξέρετε να ελίσσεστε  μαθαίνοντας να ξεχωρίζετε ποιος σας λέει ψέματα και τις ακριβείς προθέσεις πίσω από τη λεκτική επικοινωνία με συναδέλφους!!!

Πάνω από όλα όμως η ικανότητα να ψυχολογείτε το αφεντικό σας, δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για εσάς στο εργασιακό σας περιβάλλον.

 Η γλώσσα του σώματος παραμένει επομένως ένας γρίφος για δυνατούς λύτες. Βλέμματα, εκφράσεις και κινήσεις εκπέμπουν συνεχώς μηνύματα προς εμάς και περιμένουν απάντηση.

Η Webinarium μέσα από το μοναδικό Online Σεμινάριο «Τα Μυστικά της Γλώσσας του Σώματος στο Εργασιακό Περιβάλλον!», σας περιέχει το βασικό «λεξιλόγιο» που χρειάζεστε για να διαβάζετε διαθέσεις και συναισθήματα. Είναι σημαντικό να μπορείτε να κατανοείτε τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συμπεριφέρονται  με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Έτσι θα αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφερόσαστε εσείς  οι ίδιοι.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι παρακάτω ενότητες:

  1. Κατανόηση βασικών αρχών γλώσσας σώματος
  2. Τα μάτια ο καθρέφτης της ψυχής
  3. Η μαγεία του να χαμογελάμε
  4. Η δύναμη των χεριών μας
  5. Τρόποι χειραψίας
  6. Πολιτισμικές διαφορές χειρονομιών
  7. Τα πόδια μας αποκαλύπτουν αυτό που σκεφτόμαστε
  8. Σήματα εξαπάτησης και πως να τα εντοπίσετε
  9. Οι πιο συνηθισμένες κινήσεις που βλέπουμε κάθε μέρα
  10. Ζωτικοί χώροι και ζώνες
  11. Συνδυασμός των παραπάνω για μελέτη περιπτώσεων

Για περισσότερες πληροφορίες και για έγκαιρη κράτηση θέσης* κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ!!!

Ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2231.2231.99 και 694.790.1217

Εξειδικευμένα επιμορφωτικά online σεμινάρια για αποτελεσματικές λύσεις.

*Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος. Σε περίπτωση πλήρωσης των θέσεων, θα μπείτε σε λίστα αναμονής αν υπάρξει κάποια ακύρωση και για να εξασφαλίσετε προτεραιότητα σε μελλοντική διεξαγωγή του.