Δεν θα λείψουν ούτε την Πέμπτη 25 Ιουνίου οι τοπικές βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.


Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες προβλέπονται για αύριο Πέμπτη στα κεντρικά και βόρεια της χώρας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, βαθμιαία βελτίωση θα σημειωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στα βόρεια.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Σταδιακή βελτίωση θα υπάρξει από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα φυσούν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.
Η πρόβλεψη για την υπόλοιπη Ελλάδα


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως στα βόρεια, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, αργότερα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμοί Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Κκαιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές και όμβροι είναι πιθανόν να σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα θαλάσσια πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 και κατά τόπους 31 βαθμούς Κελσίου.


Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Παρασκευή 26/06
Καιρός: Στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος άλλα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Σάββατο 27/06
Καιρός: Στα ανατολικά και βόρεια παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και βελτίωση τις βραδινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος άλλα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές στα ανατολικά.


Κυριακή 28/06
Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.


Δευτέρα 29/06
Καιρός: Στα βόρεια παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και βελτίωση τις βραδινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Τρίτη 30/06
Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr