Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε πως το "λόμπι της δραχμής δεν θα νικήσει" και τόνισε πως οι μόνες δυνάμεις που πανηγυρίζουν είναι οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή



"Το λόμπι της δραχμής δεν θα νικήσει. Η Ελλάδα δεν θα ζήσει άλλη μια Μικρασιατική καταστροφή" ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εφημερίδα το Έθνος, σε μια δήλωση που θυμίζει πολύ τα λεγόμενα του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που είχε παρομοιάσει το Grexit με μικρασιατική καταστροφή. "Είναι κρίμα που ένας νέος πολιτικός, ο οποίος μιλούσε για ελπίδα να προσχωρεί τόσο άτσαλα στο στρατόπεδο της οπισθοδρόμησης" σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης για τον Έλληνα πρωθυπουργό.


"Οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή είναι οι μόνες δυνάμεις που πανηγυρίζουν για την χθεσινή απόφαση του Αλέξη Τσίπρα. Ας πορευθούν μαζί λοιπόν προς την δραχμή. Ο λαός δεν θα τους ακολουθήσει" σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.
"Το Ποτάμι, το κίνημα της προοδευτικής λογικής, θα κρατήσει την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης. Έχουμε λύσεις – έχουμε συμμάχους – έχουμε σχέδιο" ολοκλήρωσε.

ΠΗΓΗ ; news247.gr