Σε γρίφο για γερούς λύτες εξελίσσεται το διπλό φονικό στις Σέρρες που συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο.



Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο star.gr, ένας 75χρονος πατέρας (συνταξιούχος φαρμακοποιός) και ο 27χρονος γιος του βρέθηκαν νεκροί μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι τους στις Σέρρες.

Οι δύο νεκροί άντρες εντοπίστηκαν από την 25χρονη κόρη και αδελφή των θυμάτων η οποία επέστρεψε στο σπίτι και δεν πίστευε στα μάτια της.

Ο καθένας τους έφερε περίπου 30 μαχαιριές ενώ εντύπωση είχε προκαλέσει εξαρχής το γεγονός πως τα μαχαίρια που σφάχτηκαν τα θύματα βρέθηκαν μακριά από τις σορούς τους.


Το μυστήριο, ωστόσο, περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς τα μαχαίρια δεν είχαν ούτε ένα δακτυλικό αποτύπωμα… Φαίνεται, λοιπόν, πως κάποιος τα έπλυνε και τα έκρυψε.

Με αυτό τον τρόπο, απορρίφθηκε και το αρχικό σενάριο που ήθελε τους δύο άντρες να αλληλοσκοτώθηκαν μετά από καυγά… και όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», μάλιστα, ακούστηκε και μία μαρτυρία για ένα περιστατικό που συνέβη περίπου δύο εβδομάδες πριν το τραγικό συμβάν.

Ένας νεαρός άνδρας γύρω στα τριάντα με καστανά μαλλιά, χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της οικογενείας ζητώντας να ενημερώσει τους ενοίκους για τη δράση ενός συλλόγου. Δεν κρατούσε τσάντα ούτε κάποια ενημερωτικά φυλλάδια. Όταν δεν βρήκε ανταπόκριση απομακρύνθηκε χωρίς να επισκεφθεί κάποιο άλλο σπίτι της γειτονιάς.

Τραγική ειρωνεία… η 25χρονη κοπέλα είχε χάσει πριν χρόνια τη μαμά της και για αυτό μεγάλωσε νωρίς όπως λέει. Λίγα χρόνια αργότερα είδε μέσα στα αίματα τα δύο μοναδικά της στηρίγματα… την οικογένεια της!

ΠΗΓΗ ; star.gr