Ο... ψυχωμένος Ηρακλής κατάφερε να "εγκλωβίσει" τον -προβληματικό στην ανάπτυξη του- Παναθηναϊκό και πήρε σπουδαία νίκη στο Καυτανζόγλειο με 1-0.



Οι παίκτες του Γηραιού τα έδωσαν... όλα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και πήραν μια σημαντική νίκη, η οποία τους ανέβασε και στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ηρακλής μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να "σβήσει" όλα τα πλεονεκτήματα του Παναθηναϊκού και τα κατάφερε στον απόλυτο βαθμό, κατακτώντας την τρίτη του νίκη στη φετινή σεζόν.

Χαρακτηριστική είναι η παρουσία του 35χρονου Ντιέγκο Ρομάνο στον αγώνα. Ο Αργεντινός μέσος έπαιξε μέχρι το 85' και στο πρώτο μέρος ήταν η κυρίαρχη μορφή στο χώρο του κέντρου, κάνοντας ότι θέλει κόντρα στους “πράσινους”. Πέρα από την αμυντική γραμμή της ομάδας, που ήταν προσηλωμένη στο πλάνο του Παπαδόπουλου, σημαντικότατη ήταν η συνεισφορά του Απόστολου Βέλλιου, που ταλαιπώρησε το αμυντικό δίδυμο του “τριφυλλιού” και φυσικά πέτυχε ένα... προσωπικό γκολ – νίκης.

Για τον Παναθηναϊκό, το ντεμπούτο του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού και η πολυαναμενόμενη πρώτη επίσημη εμφάνιση του Μάικλ Εσιέν με τη φανέλα του “τριφυλλιού” δεν συνδυάστηκαν με καλό αποτέλεσμα.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του κλασικού 4-4-2 και κυρίως για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ρόστερ της ομάδας σε αυτό το σύστημα. Ο Τριανταφυλλόπουλος δεν... βγήκε σαν δεξί μπακ, ο Εσιέν έδειξε διάθεση αλλά και... φόβο στο να κάνει κάτι παραπάνω, ενώ Ατζαγκούν και Νίνης δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν για μια ακόμη φορά. Θέμα υπάρχει και με το βαρύ αμυντικό δίδυμο, αφού όταν ο αντίπαλος βρει χώρους, τότε μπορεί να εκτεθεί...

Οι μόνοι που φαίνεται να “μάχονται” είναι οι Καρέλης και Μπεργκ, με τον Σουηδό όμως να δείχνει όλο και πιο νευρικός στο παιχνίδι του και να “χαραμίζεται” στο να φτιάχνει φάσεις για τον έλληνα επιθετικό. Σίγουρα, ο Στραματσόνι πρέπει να βελτιωθεί, όσον αφορά την επιλογή των παικτών, αλλά και να βελτιώσει πολλά τόσο σε ψυχολογικό τομέα, όσο και στη... διάθεση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του...

ΠΗΓΗ ; newsit.gr