Το αντίστροφο ερώτημα, δηλαδή τι είναι αυτό-αυτά που κοιτάει πρωτίστως ένας άνδρας

σε μια γυναίκα έχει απαντηθεί τόσο που σχεδόν εξαντλήθηκε και όλοι πλέον ξέρουμε. Τι γίνεται όμως με τη δική σου περίπτωσή; Ποια είναι τα σημεία στα οποία εκείνη δίνει ιδιαίτερη προσοχή και πώς ακριβώς τα θέλει; Επειδή ως γνωστόν τα θηλυκά είναι πλάσματα της λεπτομέρειας η λίστα δεν εξαντλείται λακωνικά σε 2-3 ανατομικές αναφορές, αλλά σε τοπ 10 ολόκληρο. Κράτα σημειώσεις. Α, και ανανέωσε άμεσα τη συνδρομή στο γυμναστήριο. Θα καταλάβεις γιατί.
Καλοσχηματισμένοι ώμοι

Στα μάτια μιας γυναίκας ένα ζευγάρι ευρείς, καλά δουλεμένοι ώμοι είναι δείγμα αρρενωπότητας και δύναμης. Άσε που την εμπνέεουν να ασχολείται μαζί τους κάνοντάς σού μασάζ. Δεν τα λέμε εμείς, εκείνες τα λένε απαντώντας σε έρευνες.
Λαξεμένο στήθος

Κάθε άνδρας έχει αδυναμία στο γυναικείο στήθος. Μεγάλο ή μικρό δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι στητό και όμορφο. Ε, και οι γυναίκες την ίδια απαίτηση έχουν στο περίπου. Ένα στητό, περιποιημένο, γραμωμένο στέρνο. Κοινώς, όχι παχύ, όχι κρεμασμένο, όχι δασύτριχο.
Γυμνασμένοι δικέφαλοι

Εντάξει, σχεδόν αναμενόμενο. Δείγμα αρρενωπότητας και τα συναφή. Προσοχή: Δεν είπαμε να γίνεις σαν διαγωνιζόμενος στα Mr Olympics, τα υπερβολικά πρηξίματα δεν αρέσουν σε καμία νορμάλ γυναίκα.
Πλούσια χείλη

Σου φαίνεται περίεργο; Κακώς. Με τα χείλη φιλάμε και όπως εσύ έτσι κι εκείνη θέλει να δαγκώνει κάτι ζουμερό. Ok από την άλλη δεν μπορείς να κάνεις και κάτι γι' αυτό. Ή τα 'χεις ή δεν τα 'χεις, δεν χάθηκε κι ο κόσμος.
Μεγάλη γλώσσα

Άλλο ένα unisex ανατομικό ατού. Την εκτιμούν δεόντως και την θεωρούν ένα κρυφό «χαρτί» το οποίο μπορεί να δουλέψει υπέρ της απόλαυσής τους. Λογικό, αν σκεφτείς πως η γλώσσα είναι ο πιο δυνατός μυς του ανθρώπινου σώματος. Θα δεχθεί πρόθυμα να τον γυμνάσει.
Περιποιημένα χέρια

Πιο αναλυτικά, θέλει καθαρά χέρια, περιποιημένα νύχια και αν γίνεται δέκα μακρυά, γεροδεμένα αντρικά δάχτυλα, τα οποία θα της επιτρέψουν να κάνετε όλους τους απαραίτητους συνειρμούς όσο ακόμα είστε μέσα στα ρούχα σας. Ναι οι άτιμες, σκανάρουν τα πάντα.
«Ζώνη του Απόλλωνα»

Αν τις άκουγες πώς μιλάνε μεταξύ τους γι' αυτό το συγκεκριμένο σημείο, ίσως να κοκκίνιζες. Η «Ζώνη του Απόλλωνα» είναι το απόλυτο σήμα κατατεθέν ενός εξαιρετικά καλογυμνασμένου σώματος σε σημείο αρχαιοελληνικούς κάλους και καμία δεν την αφήνει έτσι εύκολα να της την πάρει καμιά άλλη. Ναι, όπως ακριβώς το σκέφτεσαι. Πλάγιοι κοιλιακοί και τρέξιμο μέχρι θανάτου.
Σκληρή κοιλιά

Καμία έκπληξη. Με την πρώτη ευκαιρία θα επιχειρήσει να δει τι κρύβεις κάτω από τη μπλούζα σου. Ok, το six pack είναι πάντα το ιδανικό, αλλά μην τρελαίνεσαι, την εξιτάρει ικανοποιητικά κι ένα καλογυμνασμένο επίπεδο στομάχι, δείγμα υγείας και καλής διατροφής. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνες που στηρίζουν το δόγμα «άντρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι». Μπα, δεν είναι πολλές, πλέον.
Περιποιημένο επίμαχο

Τι να το κάνει το σωστό μέγεθος αν πρέπει να ψάξει για να το βρει μέσα στη πυκνή βλάστηση που έχεις αφήσει να αναπτύσσεται εκεί κάτω χαμηλά; Η περιοχή θέλει τη φροντίδα της. Η έντονη τριχοφυΐα είναι σημάδι έλλειψης περιποίησης. Θα ήθελες να σ' το κάνει εκείνη αυτό; Οοοόχι..Γι' αυτό βάλε στο πρόγραμμα το trimming και θα χρησιμοποιηθεί υπέρ σου.
Σφριγηλά Οπίσθια

Άλλο ένα σημείο στο οποίο τα δύο φύλα παρουσιάζουν σύμπνοια απόψεων. Ποιος και ποια δεν εκτιμά αισθητικά ένα ζευγάρι σφιχτών γλουτών; Μάλιστα σε ερώτηση που έγινε πρόσφατα σε γυναικείο forum, η πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ των αθλητικών ανδρικών οπισθίων, εκείνων των ελαφρώς καμπυλωτών και όχι τόσο των πεταχτών λόγω σωματότυπου.

Πηγή:askmen.com