Το φθινόπωρο ήρθε, η θερμοκρασία έπεσε και όσο προχωράνε οι μέρες θα συνεχίσει να πέφτει και τα καλοκαιρινά μπήκαν και πάλι στις ντουλάπες περιμένοντας την επόμενη σεζόν για να βγουν ξανά.

Και μιας που το φθινόπωρο είναι η εποχή του «Δεν ξέρω τι να βάλω και τελικά βάζω ότι μου έρχεται», προκειμένου να ξεφύγετε από αυτόν τον ενοχλητικό, καθημερινό προβληματισμό, παρακάτω σας παρέχουμε ορισμένες προτάσεις για το επαγγελματικό σας ντύσιμο αυτήν την περίοδο.

Με απλά και διαχρονικά κομμάτια, που κάθε κυρία διαθέτει στη ντουλάπα της, μπορείτε να κάνετε εμφανίσεις απόλυτα ταιριαστές με την εποχή και να εντυπωσιάσετε.

Λευκό πουκάμισο

Με φαρδύ ή στενό παντελόνι, με τζιν ή άλλα υφάσματα, το λευκό πουκάμισο είναι το απόλυτο item για να εμφανιστεί μια γυναίκα στη δουλειά της. Απλό και ταυτόχρονα σοβαρό, όπως και αν συνδυαστεί, είναι ένα ρούχο που ταιριάζει σε οποιαδήποτε περίσταση και δε χρειάζεται να φοβάστε μήπως έχετε υποπέσει σε κάποιο στιλιστικό λάθος.

Σακάκι

Ένα σακάκι σε ίσια γραμμή υπάρχει σε κάθε ντουλάπα και αν δεν υπάρχει, είναι ένα κομμάτι που πρέπει να αποκτήσετε, μιας και είναι από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είτε μαύρο, είτε σκούρο μπλε, είτε γκρι, είναι το κλειδί σε μια πιο επαγγελματική εμφάνιση. Μάλιστα, το κάνετε εσείς να δείχνει όσο σοβαρό θέλετε, αναλόγως με το πως θα το συνδυάσετε.

Στενό μαύρο παντελόνι

Τι πιο εκλεπτυσμένο και κολακευτικό για μια γυναικεία σιλουέτα από ένα στενό, μαύρο παντελόνι; Πηγαίνει με τα πάντα και είναι ένα κομμάτι διαχρονικό και πολύ σωτήριο για το γυναικείο styling. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε εδώ είναι να πάρετε στο κατάλληλο νούμερο και στην κατάλληλη φόρμα. Βρείτε αυτό που σας πάει και χαρείτε το στην καθημερινότητα σας.

Φορέματα

Επειδή ακόμα αντέχετε χωρίς καλσόν, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανιστείτε στο γραφείο με ένα ωραίο φθινοπωρινό φόρεμα, midi φυσικά. Έτσι θα δείχνετε και θηλυκή, αλλά και σοβαρή ταυτόχρονα και θα μπορείτε να παραστείτε στιλάτη από meetings και επαγγελματικά ραντεβού, μέχρι και για φαγητό με συναδέλφους σας.

ΠΗΓΗ: www.e-daily.gr