40425 summershoes 590

Το κείμενο αυτό θα δώσει λύση στις γυναίκες που δεν αποχωρίζονται τα flat σανδάλια τους, που θέλουν να ανεβαίνουν συχνά στα ύψη με τα ψηλοτάκουνά τους και που έχουν βολευτεί τις εσπαντρίγιες τους.

Με δυο λόγια, ελπίζουμε να φανεί χρήσιμο σε όλες.

Όποια παπούτσια κι αν σας έχουν κερδίσει, δείτε πώς θα τα συνδυάσετε για να απογειώσετε το στιλ σας.

Flat σανδάλια

Μπορούν επάξια να αντικαταστήσουν τα ψηλοτάκουνα και να συνδυαστούν με ένα πιο επίσημο φόρεμα για ειδικές περιστάσεις, ειδικά αν έχουν στρας. Φροντίστε ωστόσο να μην είναι πολύ μακρύ για να μην το πατάτε. 

Ή με ένα αέρινο τζιν φόρεμα, που τον τελευταίο καιρό είναι στη μόδα και κολακεύει σχεδόν κάθε σωματότυπο, γιατί δεν διαγράφει τις ατέλειες. 

Πρωτοτυπήστε φορώντας τα με ένα φαρδύ, ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι και ένα απλό t-shirt για άνεση αλλά και επαγγελματικό στιλ. 

Τονίστε τα πόδια σας φορώντας flat σανδάλια μαζί με το αγαπημένο σας εφαρμοστό τζιν ή κολάν

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τις τζιν βερμούδες, που είναι πολύ πιο άνετες από τα σορτσάκια και μαζί με τα σανδάλια συνθέτουν ένα απλό αλλά πολύ βολικό σύνολο.

Εσπαντρίγιες

Ένα μπλουζάκι μέσα από το τζιν για να τονίσετε τις καμπύλες σας και οι αγαπημένες σας εσπαντρίγιες θα αναδείξουν τη σιλουέτα σας και θα σας δώσουν αέρα από τα 80s.

Για ακόμα περισσότερες 80s πινελιές, συνδυάστε τις με ένα φόρεμα με floral ή ρετρό σχέδιο. 

Η κλασική δαντέλα μαζί με τις εσπαντρίγιες θυμίζουν κάτι από τα παιδιά των λουλουδιών. Extra tip: η ψάθινη τσάντα είναι πολύ καλοκαιρινή!

 

Ψηλοτάκουνα

Φαρδιά παντελόνα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και έντονη χρωματική αντίθεση. Για να την τονίσετε, φροντίστε παπούτσια και μπλούζα να έχουν το ίδιο χρώμα. 

Τα ψηλά πέδιλα είναι ιδιαίτερα sexy όταν συνδυάζονται με ένα εφαρμοστό τζιν-σωλήνα. 

Φορώντας τις ολόσωμες φόρμες, που έχουν έτσι κι αλλιώς πιο φαρδιά γραμμή με ψηλά πέδιλα, πετυχαίνετε την τέλεια αναλογία στο σύνολό σας. 

Είτε επιλέγοντας πέδιλα με χοντρό τακούνι...

Είτε με λεπτό...

Για να ξεφύγετε από την κλασική maxi φούστα, προτιμήστε την ημιδιάφανη sexy εκδοχή της που θα ταιριάξει απόλυτα με τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα. 

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr