41102 minimal 590

Όλοι λίγο- πολύ θέλουμε να γυρνάμε σε ένα σπίτι, που θα μας κάνει να χαλαρώσουμε έπειτα από μια κουραστική μέρα.

Η τάση του minimal είναι μια καλή επιλογή για τους λάτρεις της απλότητας και της κομψότητας. Εκτός αυτού, το καθάρισμα γίνεται πολύ πιο εύκολα αφού τα πολλά διακοσμητικά δεν έχουν θέση στη minimal διακόσμηση. 

Πάρτε ιδέες και διακοσμήστε το σπίτι σας λιτά, πάντα σύμφωνα το προσωπικό σας γούστο.

Χρώμα

Ξεκινώντας από τις χρωματικές αποχρώσεις ενός δωματίου, το άσπρο είναι μια πολύ καλή επιλογή, καθώς δίνει μεγαλύτερη αίσθηση του χώρου. Αν, όμως, θέλετε κάτι πιο φωτεινό, προτιμήστε μια απαλή απόχρωση του γκρι ή της ώχρας. Aν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, αλλά εντυπωσιακό μπορείτε να βάψετε τις πόρτες σε κίτρινο χρώμα.

 Υπνοδωμάτιο

Το δωμάτιο της χαλάρωσης και του ύπνου, το υπνοδωμάτιο είναι από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού. Αναδείξτε τον χώρο, χωρίς να τον επιβαρύνετε με πολλά έπιπλα και δώστε σημασία στις κουρτίνες και στα καλύμματα. Προτιμήστε γήινες αποχρώσεις του καφέ και του γκρι ή δώστε μια πιο ρομαντική χροιά με ένα απαλό ροζ.

Σαλόνι

H μινιμαλιστική διακόσμηση πρεσβεύει τη λιτότητα. Παρόλο που έχουμε συνηθίσει να διακοσμούμε το σαλόνι με πολλά αντικείμενα σε κοινή θέα, σας προτείνουμε να ξεφορτωθείτε τα περιττά διακοσμητικά και να κρατήσετε μόνο τα βασικά. Mπορείτε να χαρίσετε τόνους ζεστασιάς χρησιμοποιώντας έπιπλα από ξύλο, χρωματιστά μαξιλάρια και φυτά.

Κουζίνα

Όπως και να είναι δομημένη η κουζίνα του σπιτιού σας, μπορείτε να παίξετε με αντίθετους χρωματισμούς στα έπιπλα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Επενδύστε σ' ένα ξύλινο τραπέζι ή καρέκλες ή προτιμήστε το μαύρο χρώμα που δίνει μια αριστοκρατική πινελιά στον χώρο.

Μπάνιο

Κινηθείτε στην κατεύθυνση του minimal, χωρίς υπερβολές και απολαύστε το μπάνιο σας, αποβάλλοντας το στρες της ημέρας.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr