42272 ball 590

Μια αγχωτική ημέρα στο γραφείο, σφιγμένοι ώμοι και…αυχενικό σύνδρομο από τις σακούλες του σούπερ μάρκετ και από τα έξτρα κιλά του 2χρονου που κρατάς στην αγκαλιά σου.

Η καθημερινότητα των γονιών είναι δύσκολη και απαιτητική.

Οι στιγμές χαλάρωσης είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και το άγχος να τα προλάβουμε όλα, είναι βαθιά τρυπωμένο μέσα μας.

Είναι λογικό λοιπόν να αναζητούμε τρόπους για να ηρεμήσουμε.

Αυτά τα απίθανα gadgets, είναι ιδανικά για αυτήν την περίπτωση και μόλις τα αποκτήσετε δεν θα θέλετε να τα αποχωριστείτε.

Κάποια στιγμή όλες οι μαμάδες έχουν σκεφτεί πόσο υπέροχη θα ήταν η ζωή τους, αν είχαν προσωπικό μασέρ στην υπηρεσία τους.

Αυτές οι ευρεσιτεχνίες πλησιάζουν στο να πραγματοποιήσουν αυτή την επιθυμία.

Ηead  Massager

Το πιάνετε από τη λαβή του και με απαλές κινήσεις το σπρώχνετε από την κορυφή του κεφαλιού προς τα κάτω. Η αίσθηση σας φέρνει ανατριχίλα που θα εξαπλωθεί σταδιακά σε όλο σας το σώμα.

Είναι ένα τρομερά χαλαρωτικό gadget, το οποίο θα βρείτε στα καταστήματα από 2 έως 6 ευρώ.

Μαξιλαράκι που κάνει… μασάζ

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε παντού: στα ταξίδια, στο γραφείο, όταν χαλαρώνετε στον καναπέ του σπιτιού.

Το μαξιλάρι δονήσεων είναι ειδικά σχεδιασμένο να κάνει χαλαρωτικό μασάζ στην περιοχή του αυχένα. Λειτουργεί με μπαταρίες, έχει κουμπί on/off και η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 19 ευρώ.

Ποδομασάζ με κυλίνδρους

Το προϊόν είναι από ξύλο και αποτελείται από 12 κυλίνδρους, οι οποίοι περιστρέφονται με το πέλμα μπρος πίσω και προσφέρουν μοναδική αίσθηση χαλαρότητας.

Αν νιώθετε τα πόδια σας κουρασμένα ή πρησμένα, τότε αυτό το gadget είναι ιδανικό για εσάς.

Zεστές παντόφλες

Eίναι το τέλειο δώρο για τους κρυουλιάρηδες φίλους σας και ακόμα καλύτερα για τον εαυτό σας.

Αυτόν τον χειμώνα, το μόνο που πρέπει να κάνετε για να ζεσταθείτε είναι να βάλετε τις συγκεκριμένες παντόφλες στον… φούρνο μικροκυμάτων.

Απολαύστε τη ζεστασιά στα πόδια σας που θα σας δώσει μια αίσθηση ανακούφισης. Οι παντόφλες μπορούν να διατηρήσουν την θερμότητα περίπου 1 ώρα. Με το που τις φορέσετε σίγουρα, θα χαλαρώσετε!

Μπαλάκια antistress

Βγαίνουν σε πολλά χρώματα και σχέδια.

Είναι εύχρηστο και όχι μόνο χρησιμεύει για την καταπολέμηση του άγχους, αλλά γυμνάζει και τους μύες του χεριού. Μπορείτε να το έχετε μαζί σας παντού, όλες τις ώρες!  Η τιμή του κυμαίνεται από 1 έως 3 ευρώ. 

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr