42690 bride 590

Μπορεί τα καλοκαιρινά νυφικά να φημίζονται για τα αεράτα υφάσματα και την ποικιλία στα σχέδια, όμως και τα χειμερινά δεν πάνε πίσω.

Μακριά μανίκια με διαφάνειες, δαντέλες, γούνινα μπολερό και τούλινες κάπες χαρίζουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Αν ακόμη δεν σας έχουμε πείσει, τότε ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Αυτό το νυφικό είναι μοντέρνο και κόβει την ανάσα για τα ιδιαίτερα μανίκια του και το εντυπωσιακό του μπούστο.

Ένα άκρως ιδιαίτερο νυφικό που μας φέρνει στον νου την παραμυθένια βασίλισσα του χιονιού. Διακοσμείται από πολλά πετράδια και κοσμήματα και η διακριτική διαφάνεια στα μανίκια δίνει ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα.

Νυφικό σε ίσια γραμμή με δαντελένια σχέδια που τονίζουν το μπούστο και καλύπτουν ελάχιστα την περιοχή του λαιμού.

Μπορεί να είναι απλό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο εντυπωσιακό. Νυφικό, εφαρμοστό στην περιοχή του μπούστου, σε φαρδιά γραμμή, χαρίζει αριστοκρατικό αποτέλεσμα.

Τα πολλά στοιχεία του φορέματος μπλέκονται αρμονικά συνδυάζοντας την διαφάνεια και το δίχτυ με μοναδικό τρόπο. 

Οι πιο τολμηρές μπορούν να φορέσουν αμάνικο νυφικό, συνδυάζοντας το με ένα γούνινο μπολερό ή γιατί όχι, μία κάπα.

Πολύ μοντέρνο νυφικό φούστα-μπλούζα που συνδυάζει το κέντημα με το σατέν ύφασμα υπέροχα. Το ασύμμετρο ύψος της φούστας στο μπροστινό μέρος τραβάει τα βλέμματα, ειδικά αν το παπούτσι είναι πιο ιδιαίτερο από το κλασικό λευκό.

Βoho νυφικό που αγκαλιάζει το σώμα με αέρινα υφάσματα και τούλι. Το πάνω μέρος θυμίζει πουκαμίσα και είναι πολύ άνετο. Λόγω της ζώνης, το κάτω μέρος μοιάζει με φούστα και σαν σύνολο μας φέρνει στο νου κάτι από βικτωριανή εποχή.

Total white χωρίς καμία σούρα με μοναδική πινελιά την μακρυά ουρά!

Το σύνολο απαρτίζεται από την δαντελένια με διαφάνεια μπλούζα, με την μεταξένια φαρδιά φούστα. Μία κατάλευκη εσάρπα και θα θύμιζε λίγο στυλ Γκρέις Κέλι.

Μοιάζει με πολυτελή τουαλέτα, χάρη στις χρυσές λεπτομέρειες στους ώμους, στους καρπούς και τη μέση. Είναι ένα διακριτικά θηλυκό, αλλά απίστευτα κομψό νυφικό.

Ξεχωρίζει για την κάπα από τούλι και την ίσια γραμμή του. Τα σχέδια του φορέματος κάτω από την κλείδα, μπορεί να είναι απλά αλλά τραβούν το ενδιαφέρον.

Κατάλευκο, σικ και θα μπορούσε να φορεθεί τόσο σε θρησκευτικό, όσο και σε πολιτικό γάμο.

Νυφικό σε ίσια γραμμή διακοσμημένο με ανάγλυφη δαντέλα. Η λεπτομέρεια βρίσκεται στην χρυσή ζώνη και την διαφάνεια που τονίζει την περιοχή του μπούστου.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr