42861 xmasdress 590

Στο φετινό ρεβεγιόν η συμβουλή μας είναι μία: να λάμψετε με στιλ.

Εξάλλου, τα στρας, τα μεταλιζέ, τα χρώματα και το γκλίτερ είναι οι γιορτινές τάσεις της μόδας, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να κλέψετε τις εντυπώσεις ακόμα μια χρονιά.

Να θυμάστε: το μυστικό είναι στο πώς θα συνδυάσετε τα ρούχα- μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά.

Το βελούδινο φόρεμα μπορεί να θυμίζει κάτι από τις δεκαετίες 60s και 70s αλλά έχει επανέλθει δυναμικά στη μόδα και είναι πολύ γιορτινό. Προτιμήστε το σε ένα έντονο χρώμα, όπως μπορντό ή έντονο μπλε. Φορέστε το μαζί με μια ζώνη στη μέση για να τονίσετε τις καμπύλες σας και με μυτερές γόβες. Για πιο ρομαντικό στιλ, κάντε τα μαλλιά σπαστά και βάλτε από τη μία μεριά. 

Συνδυάζοντας το μπλε με το ροζ θα λάμψετε γιατί απλά και μόνο θα κάνετε τη διαφορά. Αν θέλετε να κρύψετε την περιφέρεια, προτιμήστε να φορέσετε το σκούρο μπλε κάτω και το ροζ πάνω. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τονίσετε το πάνω μέρος του σώματος, τα φοράτε αντίθετα, όπως στη δεύτερη φωτογραφία. 

Η αντίθεση του άσπρου- μαύρου είναι διαχρονική και βολεύει γιατί το πιθανότερο είναι πως όλες έχουμε στη ντουλάπα μας μια λευκή μπλούζα και μια φαρδιά παντελόνα. Για να αναβαθμίσετε το σύνολο, ωστόσο, προσθέστε μια εντυπωσιακή ζώνη και πείτε «ναι» στο έντονο μακιγιάζ. 

Το καρό πουκάμισο μπορεί να θεωρείται πιο casual αλλά αν το συνδυάσετε σωστά, θα το φέρετε στα μέτρα σας για το ρεβεγιόν. Μια γιορτινή φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες αρκούν για να πετύχετε αυτό το εκκεντρικό μεν καλόγουστο δε σύνολο. 

Εκεί που επικρατεί το μαύρο, εσείς κάντε τη διαφορά με ένα σύνολο... φουλ στα λευκά. Ο πιο εύκολος συνδυασμός είναι η φούστα- μπλούζα γιατί ένα κατάλευκο φόρεμα θυμίζει πιο πολύ καλοκαίρι. Για τον ίδιο λόγο αποφύγετε τα πολύ αέρινα υφάσματα όπως το λινό και προτιμήστε τα πιο χειμερινά. Τολμήστε με λευκό σακάκι και τσάντα και δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο για να κλέψετε τις εντυπώσεις. 

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που κρυώνουν πολύ και δεν αποχωρίζονται το πουλόβερ τους, φορέστε το με μια φούστα με έντονο στρας που θα κάνει την αντίθεση. 

Τα μεταλλιζέ φορέματα έχουν γεμίσει τις βιτρίνες των μαγαζιών και είναι άκρως γιορτινά. Για να ξεχωρίσετε, συνδυάστε τα με αξεσουάρ και τσάντα στην αντίθετη μέταλ απόχρωση, όπως στο σύνολο της φωτογραφίας. Σε αυτή την περίπτωση, προσέξτε να μην το παρακάνετε με το μακιγιάζ γιατί το σύνολο είναι από μόνο του πολύ λαμπερό. 

Μια φόρμα σε έντονο χρώμα συνδυασμένη με εντυπωσιακά ασημένια κοσμήματα είναι από μόνη της πολύ γιορτινή και λαμπερή. Και για να σας προλάβουμε, όχι οι φόρμες δεν έφυγαν από τη μόδα. 

Συνδυάστε αρκετά εκκεντρικά κομμάτια μαζί. Ένα πουλόβερ- crop top, μια αστραφτερή παντελόνα και λεοπάρ γόβες μπορούν να δώσουν ένα άρτιο και καλόγουστο αποτέλεσμα. 

Αν επιμένετε στο κλασικό μαύρο φόρεμα ή το αγαπημένο σας μαύρο σύνολο, μπορείτε να το «σπάσετε» με μια χρυσή εντυπωσιακή τσάντα, παπούτσια και αξεσουάρ. Το χρυσό χρώμα είναι από μόνο του αρκετά λαμπερό κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε και πολλά. 

Ένα εφαρμοστό μπλουζάκι με μια τούλινη φούστα είναι ό,τι χρειάζεστε για να λάμψετε με αέρα μπαλαρίνας αυτές τις γιορτές. Παίξτε με τις χρωματικές αντιθέσεις και συνδυάστε διαφορετικά χρώματα μαζί με ένα ογκώδες κολιέ που θα ισορροπεί το σύνολο. 

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr