43243 zodiac 590

Η ημερομηνία γέννησής μας, εκτός από την εποχή που θα κάνουμε το πάρτι των γενεθλίων μας, επηρεάζει και τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας σύμφωνα, πάντα, με τους αστρολόγους.

Ακόμα κι αν όλα αυτά τα θεωρείτε ανοησίες, όμως, ρίξτε μια ματιά παρακάτω και πείτε μας  την αλήθεια: κάποια από αυτά μπορεί να έχουν μια δόση αλήθειας, σωστά;

Κριός, η αιώνια έφηβος

Η εφηβεία συνοδεύεται από ένταση, δυναμισμό και ασυγκράτητη ορμή. Εάν είσαι γυναίκα κριός, ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι δεν υπάρχει στόχος ανεπίτευκτος για σένα. Το μόνο εμπόδιο που είναι ικανό να σε σταματήσει, είναι ο ίδιος σου ο εαυτός αφού βαριέσαι και αναθεωρείς τα πλάνα σου με ευκολία.

Σαν αιώνια έφηβος που είσαι, σε κυριεύει ο ενθουσιασμός και δρας συχνά με παρορμητικότητα και ειλικρίνεια. Οι ηγετικές σου ικανότητες ξεδιπλώνονται παντού ενώ η μαχητικότητα και η αισιοδοξία σου σε καθιστούν μία από τις πιο ζωντανές και ευχάριστες προσωπικότητες του ζωδιακού κύκλου.

Παρόλο που συγκεντρώνεις όλα τα εφόδια για να διαπρέψεις παντού, όμως, δεν τα καταφέρνεις πάντα. Είναι εκείνο το στοιχείο της εφηβείας που, εκτός από τα άπειρα καλά, σου προσθέτει απερισκεψία και παιδαριώδεις συμπεριφορές. Δεν έχει σημασία, όμως, γιατί κατά βάθος είσαι ένα αξιολάτρευτο παιδί που λέει πάντα την αλήθεια και δεν κρατάει ποτέ κακίες!  

Κριός και έρωτας: Ο Κριός ερωτεύεται γρήγορα και δυνατά, κεραυνοβόλα αλλά και επιπόλαια.

Κριός και χρήμα: Αγαπάει την ανεξαρτησία της αλλά δεν είναι αυτό που λέμε «εγκρατής».

Ταύρος, ο σπιτόγατος

Μόνο μία ταυρίνα ξέρει τι θα πει υπομονή, αξιοπιστία και σταθερότητα. Είσαι μία ήρεμη και χαλαρή γυναίκα που αγαπά τα όμορφα και κομψά ρούχα, περπατάει αργά και νωχελικά, δείχνει αδυναμία σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό, της αρέσει το καλό φαγητό και θέλει τις ανέσεις της.  

Τα μεγαλύτερα όπλα σου, ωστόσο, δεν είναι το καλό σου γούστο αλλά το πείσμα και η υπομονή σου. Μπορεί να αργείς να βάλεις έναν στόχο αλλά, όταν το κάνεις, θα τον φέρεις εις πέρας ο κόσμος να χαλάσει. Και το σημαντικότερο είναι πως οι στόχοι σου, όπως και όλες οι επιλογές σου, έχουν ποιότητα και ανωτερότητα.

Όπως κάθε γυναίκα ταύρος, έτσι κι εσύ, είσαι άνθρωπος με παραδοσιακές αξίες και παγιωμένες απόψεις. Δεν αλλάζεις εύκολα απόψεις ενώ σπάνια μετανιώνεις για τις επιλογές σου, αφού για σένα είναι όλα αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης. Σου αρέσει η σταθερότητα, η «φωλίτσα» σου και ο σύντροφός σου ενώ είσαι συνεπής σε αυτά που λες και κάνεις, κερδίζοντας, έτσι, την εμπιστοσύνη των γύρω σου.   

Οι αργοί αλλά σταθεροί ρυθμοί του, κάνουν μια γυναίκα Ταύρο να καθυστερεί να πάρει αποφάσεις αλλά να παραμένει αμετάπειστη όταν έχει καταλήξει δε μία άποψη και έχει κάνει μία επιλογή.  Οι αλλαγές δεν της αρέσουν και δεν μπορεί εύκολα να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες αλλά η συνέπειά της την κάνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων γύρω της!

Ταύρος και έρωτας: Αγαπάς βαθιά και ουσιαστικά και είσαι οπαδός των σταθερών σχέσεων.

Ταύρος και χρήμα: Είσαι οργανωτική, εγκρατής και υπεύθυνη στα οικονομικά σου.

Δίδυμος: της γυναίκα η καρδιά είναι μια άβυσσος

Είσαι, αναμφισβήτητα, από τα πιο έξυπνα ζώδια αλλά και υπέρμαχος της βαθιάς γνώσης και των κανόνων. Είσαι κοινωνική και επικοινωνιακή, προσαρμοστική και, αν έχεις καλή διάθεση, η χαρά της ζωής! Έχεις αντίληψη, άποψη, χιούμορ και λέγειν και όλοι σε θέλουν για φίλο αφού έχεις, πάντα, κάτι νέο για να πεις!

Τα έχεις όλα, με λίγα λόγια, αρκεί να είσαι στις καλές σου διότι έχεις και κυκλοθυμία που ξεπερνάει τα φυσιολογικά και αποδεκτά επίπεδα! Οι εναλλαγές στη διάθεση και στον χαρακτήρα σου συχνά σε κάνουν ανεπιθύμητη και, παρόλο που δεν αντέχεις την μοναξιά, δύσκολα μπορείς να ελέγχεις τις εναλλαγές στη διάθεσή σου.

Ένα μεγάλο σου ατού είναι πως μικροδείχνεις λόγω της ζωντάνιας σου και των πολλών σου ενδιαφερόντων ενώ το ζωηρό βλέμμα σου κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δίδυμος και έρωτας: Ο έρωτας είναι ένα εγκεφαλικό παιχνίδι που το παίζεις καλύτερα από τον καθένα.

Δίδυμος και χρήμα: Ξοδεύεις παραπάνω από όσο σε παίρνει, ειδικά εάν πρόκειται για φίλους ή ταξίδια.

Καρκίνος, η συναισθηματική

Αυτό που σας χαρακτηρίζει, είναι τα μάτια σας! Το υγρό και συναισθηματικό σας βλέμμα μαγνητίζει το περιβάλλον σας ενώ η ευαισθησία και η συστολή σας κερδίζει την συμπάθεια όσων σας συναναστρέφονται.

Ό,τι κερδίζετε από τον ντελικάτο χαρακτήρα σας, όμως, κινδυνεύετε να το χάσετε από την γκρίνια και την μουρμούρα σας. Προβληματίζεστε συχνά και για τα πάντα, αφού το μυαλό σας είναι μονίμως γεμάτο σκέψεις! Αυτό σας οδηγεί σε εύκολες παρεξηγήσεις που σας πληγώνουν.

Ο στόχος σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν είναι άλλος από την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Δουλεύετε σκληρά γι’ αυτό και, αργά ή γρήγορα, θα ανταμειφθείτε.Βασικό χαρακτηριστικό σας είναι η διαίσθηση και η… ισχυρή σας μνήμη!

Καρκίνος και έρωτας: Ερωτεύεσαι με όλη σου την δύναμη αλλά δεν το δείχνεις εάν δεν είσαι σίγουρη...

Καρκίνος και χρήμα: Επιδιώκεις την οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα

Λέων, η αρχηγός

Ως γνήσια λιονταρίνα, τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου με την λαμπερή και δυναμική σου προσωπικότητα.  Το αποτέλεσμα είναι πως, είτε σε λατρεύουν, είτε σε μισούν!

Προσέχεις πάντα την εμφάνισή σου και εντυπωσιάζεις τους πάντες με την λάμψη και την έντονη παρουσία σου. Θες να έχεις πάντα τον πρώτο αλλά και τον… τελευταίο λόγο και ξέρεις πολύ καλά πως να είσαι το επίκεντρο.

Εκτός από τον ηγετικό σου χαρακτήρα, όμως, ξεχωρίζεις για τον αλτρουισμό και την δημοτικότητά σου. Θες να προστατεύεις και να φροντίζεις όσους αγαπάς ενώ δεν σταματάς ποτέ να είσαι δημιουργική και δραστήρια.

Λέων και έρωτας: Είσαι ερωτευμένη μάλλον με τον έρωτα τον ίδιο, παρά με το πρόσωπο που αγαπάς.

Λέων και χρήμα: Δεν σε νοιάζει τόσο το χρήμα όσο η δόξα και η δοτικότητα.

Παρθένος, η ήρεμη δύναμη

Μπορεί να είσαι ήρεμη, λεπτολόγος και άκρως απαιτητική! Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας, τα οποία προβάλλεις με τόση χάρη όσο κανένα άλλο ζώδιο. Είσαι το ζώδιο των έντονων αντιφάσεων κι αυτή είναι η γοητεία σου: ιδιότροπη αλλά πανέξυπνη, μοναχική αλλά επικοινωνιακή, προσγειωμένη αλλά και ρομαντική.

Είσαι εξαιρετική επαγγελματίας αφού δίνεις βάση στις λεπτομέρειες και συνδυάζεις την υπευθυνότητα με τη συγκροτημένη σκέψη. Το μειονέκτημά σου είναι οι πολλές και έντονες ιδιοτροπίες σου. Μπορεί να γίνεις εύκολα υποχόνδρια με αυξημένες απαιτήσεις τόσο από τους άλλους όσο κι από τον εαυτό σου.

Κατά τ’ άλλα, είσαι μια προσγειωμένη γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της, νοιάζεται για την φυσική της κατάσταση και διατηρεί τη ζωή της σε τάξη.

Παρθένος και έρωτας: Ερωτεύεσαι δύσκολα, αλλά όταν σου συμβεί… κάνεις τα πάντα!

Παρθένος και χρήμα: Είσαι άριστη στην διαχείριση των οικονομικών σου.

Ζυγός, η αξιαγάπητη

Εσείς οι ζυγίνες, είστε το πιο γλυκό ζώδιο και το γνωρίζετε! Η ευγένεια και το ζεστό χαμόγελο κερδίζουν όσους σας γνωρίζουν, οι οποίοι επιδιώκουν τη συντροφιά σας. Είστε μια ευχάριστη παρουσία που, αν και δεν είναι πάντα ειλικρινής, βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει αυτά που θέλει.

Στόχος είναι η τέλεια σχέση και ζείτε για τον έρωτα ο οποίος σας δίνει κίνητρο για ζωή! Αγαπάτε τις τέχνες και την ομορφιά και δεν μπορείτε να κρύψετε την καλλιτεχνική σας φύση. Είστε πείσμων και λίγο ξεροκέφαλη, αλλά είπαμε: ακόμα κι έτσι, είσαστε αξιαγάπητη!

Το μεγάλο μειονέκτημά σας είναι η αναποφασιστικότητα και η ευθυνοφοβία σας. Ενώ μοιάζετε να ελέγχετε τις καταστάσεις, μέσα σας σας τρώει η ανασφάλεια και τα διλήμματα. Μπορεί πολύ εύκολα να παίξετε σε διπλό ταμπλό αλλά δύσκολα γίνεστε αντιληπτή, αφού οι διπλωματικές σας δεξιοτεχνίες μαζί με την τρυφερότητά σας σκλαβώνουν τους πάντες.

Ζυγός και έρωτας: Σαν γνήσιο ζώδιο του έρωτα, ερωτεύεστε… συνέχεια.

Ζυγός και χρήμα: Ξέρεις πολύ καλά να κρατάς τις ισορροπίες στα οικονομικά σου.

Σκορπιός, η μυστηριώδης

Πολλά ακούγονται για τις σκορπίνες, και ακόμα περισσότερα για το διαπεραστικό και μαγνητικό σου βλέμμα. Ακόμα κι όταν προσπαθείς να μείνεις στα παρασκήνια, οι άλλοι σε προσέχουν και σε φέρνουν στο επίκεντρο.

Αποπνέεις μυστήριο και ευφυία, έχεις έντονα ανεπτυγμένη τη διαίσθησή σου και όταν αγαπάς, αγαπάς τόσο βαθιά και αληθινά, όσο κανένα άλλο ζώδιο! Είσαι απόλυτα ερωτική και το πάθος σου συζητιέται για καιρό. Η αδυναμία σου είναι το χρήμα και έχεις την ικανότητα να αναγεννιέσαι  πάντα από τις στάχτες σου.

Το μεγάλο σου μειονέκτημά σου είναι οι εμμονές σου και η καχυποψία σου. Δεν ξεχνάς ποτέ την προδοσία, και όποιος έχει να κάνει μαζί σου, καλό είναι να είναι δίκαιος και προσεκτικός.

Σκορπιός και έρωτας: Εάν αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί, το κάνεις με όλο σου το πάθος.

Σκορπιός και χρήμα: Αγαπάς πολύ το χρήμα και κάνεις τα πάντα για να το αποκτήσεις.

Τοξότης, η περιπετειώδης

Είσαι μια γυναίκα αισιόδοξη παρορμητική και γεμάτη δύναμη. Αγαπάς την περιπέτεια, είσαι ανήσυχο πνεύμα και λατρεύεις την ανεξαρτησία σου. Αυτό που απεχθάνεσαι είναι η ρουτίνα και η σοβαροφάνεια.

Πετυχαίνεις παντα τους στόχους σου, διατηρείς πάση θυσία την καλή σου διάθεση και ξεχωρίζεις για το πολυμήχανο και κοφτερό μυαλό σου. Σε γοητεύει το διαφορετικό και το ανατρεπτικό, αλλά δεν παραμένεις σταθερή στις σχέσεις. Το πιο γοητευτικό χαρακτηριστικό σου είναι το ανήσυχο, φιλοσοφικό σου πνεύμα.

Το μεγάλο σου ελάττωμα είναι πως είσαι οξύθυμη, ελαφρώς αθυρόστομη και εντελώς παρορμητική.

Τοξότης και έρωτας: Ο έρωτας είναι μία περιπέτεια.

Τοξότης και χρήμα: Σου αρέσει να είσαι οικονομικά ανεξάρτητη αλλά δεν σ’ ενδιαφέρουν και πολύ τα χρήματα.

Αιγόκερως, η εργατική

Σαν τις μέλισσες, εργάζεσαι όλη σου τη ζωή ακούραστα κι ευβλαβικά. Στόχος σου η κορυφή και η επίτευξη των μεγάλων σου σχεδίων. Στις προσωπικές σου σχέσεις κρατάς αποστάσεις από τους άλλους, αφού η πλούσια κοινωνική ζωή δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

Είσαι λογική, εγκρατής, μεθοδική και υπεύθυνη. Δύσκολα παρασύρεσαι και αυτό που ζητάς είναι επαγγελματική καταξίωση, οικονομική ασφάλεια και μια τέλεια οικογένεια. Κοινώς, είσαι αυτό που λέμε “γυναίκα για σπίτι”. Τα κάνεις όλα και τα κάνεις καλά.

Το μειονέκτημά σου είναι πως δεν εκφράζεις τα συναισθήματά σου σχεδόν ποτέ, και οι άλλοι σε θεωρούν σνομπ και ψυχρή. Στην πραγματικότητα, όμως, δίνεις τα πάντα για την οικογένειά σου και τα συναισθήματά σου είναι βαθιά κι αληθινά.

Αιγόκερως και έρωτας: Αξιολογείς προσεκτικά τον άλλο και ερωτεύεσαι τα προτερήματά του.

Αιγόκερως και χρήμα: Δίνεις πολλή σημασία στο χρήμα και είσαι άριστος οικονομικός διαχειριστής.

Υδροχόος, η αντισυμβατική ιδεολόγος

Εάν είσαι αντισυμβατική, αντικομφορμιστική και επαναστατική είσαι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του ζωδίου σου. Είσαι απρόβλεπτη και δεν φοβάσαι τις ανατροπές. Χαρακτηριστιστικα σου η ευγένεια και η φιλικότητα, στοιχεία που σε κάνουν συμπαθή κι αγαπητή στους άλλους.

Αγαπάς την γνώση και την κυνηγάς παντού ενώ ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τα κοινά και τους συνανθρώπους σου. Παρόλο που αγαπάς τις ανατροπές, προτιμάς τις σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις αρκεί να μην ασκείται η παραμικρή καταπίεση. Αντίστοιχα κι εσύ, όμως, σέβεσαι απόλυτα την ατομικότητα και την μοναδικότητα του άλλου.

 Δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός, όμως, πως είσαι πολύ νευρική και οι αντιδράσεις σου είναι σπασμωδικές, με αποτέλεσμα να πληγώνεις, άθελά σου, τους άλλους. Επίσης οι νευρικές και σπασμωδικές αντιδράσεις, αγχώνουν και πολλές φορές δεν είναι κατανοητές. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι ιδέες και οι σκέψεις του Υδροχόου, θα γίνουν πραγματικότητα στον κόσμο μετά από 100 χρόνια…

Υδροχόος και έρωτας: Συχνά μπερδεύεις τον έρωτα με τη φιλία.

Υδροχόος και χρήμα: Αδιαφορείς για τα χρήματα και ξοδεύεις πολλά.

Ιχθύς, η ονειροπόλα

Είσαι ένα γλυκύτατο, ευαισθητο και ονειροπόλο πλάσμα που λειτουργεί μάλλον από το συναίσθημα παρά από την λογική. Σου αρέσει να εμβαθύνεις στα πράγματα και σπάνια μένεις στην επιφάνεια. Είσαι συμπονετικός μα και ψυχικά τρωτός, γι’ αυτό γίνεσαι συχνά θύμα των άλλων.

Το αξιοζήλευτο σε εσένα, εκτός από το ότι σε αγαπάνε όλοι, είναι η ασύγκριτη φαντασία σου και η ανάγκη σου να αγαπάς και να αγαπιέσαι.

Το μειονέκτημά σου είναι η αφηρημάδα σου. Συχνά ζεις… στον κόσμο σου, πράγμα που εκνευρίζει και αποσυντονίζει τους γύρω σου. Παρόλα αυτά, μην τους δίνεις και πολλή σημασία, αφού είσαι το μοναδικό ζώδιο που  μπορεί μέσα σε μια στιγμή να ξεφύγει από την σκληρή καθημερινότητα και να μεταφέρεται στο δικό του φανταστικό ιδανικό κόσμο…

Ιχθύς και έρωτας: Πιστεύεις στον έρωτα και παραδίνεσαι με όλο το ρομαντισμό στο αντικείμενο του πόθου σου.

Ιχθύς και χρήματα: Αγχώνεσαι πολύ με τα οικονομικά ζητήματα και προσπαθείς να κάνει σωστούς προϋπολογισμούς.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr