361689

Δεν χρειάζεται να γυμνάζεσαι σαν αθλήτρια για να παραμείνεις σε φόρμα αυτό το καλοκαίρι.

Απλά δοκίμασε αυτές τις υπαίθριες δραστηριότητες για να κάψεις θερμίδες και κράτησε το σώμα σου σε φόρμα, χωρίς να «χτυπηθείς» στο γυμναστήριο.

Να ξέρεις ότι όλες οι δραστηριότητες έχουν υπολογιστεί για μια μέση γυναίκα που ζυγίζει 68 κιλά και κάνει την κάθε δραστηριότητα για 30 λεπτά.

Beach voley

Εάν είσαι αρκετά τυχερή και ζεις κοντά σε μια παραλία, αυτό το άθλημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανεβάσεις τον καρδιακό σου ρυθμό, να κάνεις νέους φίλους και να τονώσεις τα πόδια σου, τους ώμους και τον κορμό. Και επειδή είναι πιο δύσκολο να μετακινηθείς στην άμμο, μπορείς να κάψεις επιπλέον θερμίδες.

Θερμίδες που καις: 272

Σέρφινγκ

Απλά παίζοντας με τη σανίδα του surf μπορείς να κάψεις θερμίδες μέσα στη θάλασσα. Για να κάνεις μια αποτελεσματική προπόνηση, πρέπει να κάνεις καλό κουπί για να αυξήσεις τον καρδιακό ρυθμό σου.

Θερμίδες που καις: 102

Τένις

Σήκωσε τη ρακέτα σου και πάρε τον φίλο σου (ακόμα και με το ζόρι), τον γείτονα ή τον σύζυγό σου για ένα παιχνίδι τένις. Το τρέξιμο γύρω από το γήπεδο σου επιτρέπει να κάνεις αερόβια γυμναστική. Επιπλέον, με το χτύπημα της μπάλας σφίγγεις τον βραχίονα.

Θερμίδες που καις: 272

Ποδηλασία

Η ποδηλασία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γυμνάσεις τον τετρακέφαλό σου και τους τένοντες. Μια χαλαρή βόλτα καίει περισσότερες θερμίδες από το περπάτημα και η οδήγηση πάνω σε λόφους θα σφίξει τα πόδια σου περισσότερο.

Θερμίδες που καις: 204

Κολύμπι

Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτή την αναζωογονητική δραστηριότητα. Και δεν χρειάζεται να είσαι ειδική στην πεταλούδα για να κάψεις θερμίδες. Και μόνο να κινείσαι μέσα στο νερό ακόμα και με αργό ρυθμό, σου προσφέρει μια αερόβια άσκηση που τονώνει ολόκληρο το σώμα σου.

Θερμίδες που καις: 204

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr