370871

Ένας από τους λόγους που λατρεύουμε το καλοκαίρι είναι γιατί πάντα έχουμε μόνιμη δικαιολογία για να φάμε παγωτό.

Και επειδή πάντα πρέπει να είναι εφοδιασμένος κατάλληλα ο καταψύκτης σου, θα φτιάξεις αυτό το πανεύκολο παγωτό.

Αν βέβαια προλάβεις να το φυλάξεις και δεν το καταναλώσετε από την πρώτη μέρα.

Υλικά

250ml σαντιγί
200ml κρέμα καρύδας
120 γραμμάρια ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

Τοποθετείς το μπολ και τους αναδευτήρες του μίξερ στο ψυγείο για αρκετή ώρα μέχρι να κρυώσουν.

Στη συνέχεια, χτυπάς καλά τη σαντιγί.

Προσθέτεις με μικρές δόσεις την κρέμα καρύδας και συμπληρώνεις με ινδοκάρυδο.

Τοποθετείς το μπολ του μίξερ στην κατάψυξη και αφήνουμε μέχρι να παγώσει καλά.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr