Εκτέλεση


Σε τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά. Προσθέτουμε το καρότο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 6 λεπτά. Σβήνουμε με κονιάκ. Προσθέτουμε τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και τέλος ρίχνουμε λίγο μαιντανό. Σε ένα ταψάκι βάζουμε τα αβγά, τα χτυπάμε και προσθέτουμε την φέτα τριμμένη, την γραβιέρα, το γιαούρτι, το γάλα, το νερό, μοσχοκάρυδο αλάτι , πιπέρι και λίγο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το μακαρονάκι και τον κιμά. Ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 1 ώρα.

ΠΗΓΗ : argiro.gr