Άσχημο τέλος είχε η βάπτιση για τρεις πολύ γνωστές οικογένειες της Λαμίας και επιχειρηματίες σε διαφορετικούς χώρους ο καθένας, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να καταλήξει στο Νοσοκομείο.

 

Όχι ευτυχώς αυτή την φορά δεν υπήρξε δηλητηρίαση όπως στη Βοιωτία αλλά διαφωνία για το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει η οικογένεια του νεοφώτιστου στο τέλος του γλεντιού. Γνωστός επιχειρηματίας της Λαμίας βάπτισε το παιδάκι του σε κλίμα χαράς και συγκίνησης. Στη συνέχεια η χαρά μεταφέρθηκε στο γλέντι το οποίο πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Λαμίας. Το γλέντι άναψε και μαζί και η κατανάλωση αλκοόλ. Μετά το γλέντι ήρθε και η ώρα της εξόφλησης του λογαριασμού. Και κάπου εκεί το γλέντι κατέληξε σε τραγωδία αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες υπήρξε διαφωνία  για το τελικό ποσό που έπρεπε να πληρωθεί .
Ο πατέρας του νεοφώτιστου έχοντας μαζί του και έναν συγγενή του διαφώνησε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος για την ποσότητα των ποτών που καταναλώθηκε, θεωρώντας  ότι ήταν μικρότερη από αυτή που είχε καταγράψει ο ιδιοκτήτης. Η κουβέντα και η διαφωνία ξέφυγε από τα όρια και οι δύο άνδρες άρχισαν να ξυλοκοπούν με γροθιές και μπουνιές τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και να τον βρίζουν για την εργασία που προσέφερε. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να αμυνθεί αλλά ήταν αδύνατο λόγω της ορμής  των δύο άλλων ανδρών.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες με μόλωπες και αιμορραγία στη μύτη. Η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια αφού ο ιδιοκτήτης φέρεται να έχει καταθέσει μήνυση στους δύο άνδρες. Τους εμπλεκόμενους χώρισαν οι ψυχραιμότεροι  που βρίσκονταν ακόμη στο κέντρο εκέινη την ώρα ενώ είχαν πάθει σοκ αφού κανένα από τα τρία πρόσωπα του συμβάντος δεν έχει δείξει τέτοιο πρόσωπο στο παρελθόν αφού καθημερινά είναι σε επαφή με πολίτες και πελάτες λόγω του επαγγέλματός τους.