Όλη η Λαμία ……Μια Αγκαλιά  

Την Πέμπτη  22 Σεπτέμβρη 2016, στις 19:00 μ.μ.  ,όλοι  οι Λαμιώτες κάθε ηλικίας  δημιουργούν μία ανθρώπινη αλυσίδα   στη Λαμία και αγκαλιάζουν  τις τέσσερις πλατείες της πόλης μας.


Αγκαλιάζουμε την πόλη μας, αγκαλιάζουμε την αναπηρία, την ιδιαιτερότητα, τη διαφορετικότητα …….τη μοναδικότητα
Σύμφωνα με τους διοργανωτέςη  απήχηση και συμμετοχή είναι πολύ μεγαλύτερη από την αρχική  πρόβλεψη!!!


 Κάτι που  χαροποιεί ιδιαίτερα, όπως τονίζουν  διότι αποδεικνύει ότι υπάρχουν άνθρωποι ακόμα με θέληση ώστε να κάνουν τον κόσμο μας και την πόλη μας ομορφότερη!!

Η συντονιστική επιτροπή απευθύνει ανοικτή πρόσκληση  σημειώνοντας ...

<< Σε θέλουμε κι εσένα μαζί … εσένα που θέλεις να έρθεις με τα φιλαράκια σου, με τα παιδιά σου, με το σχολείο σου , με τους συμφοιτητές σου,  με  τα παιδιά από τη δουλειά, με τα παιδιά από το Σύλλογο  . Μοναδική προϋπόθεση να φέρεις μαζί  το τεράστιο χαμόγελό σου και να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής ΔΩΡΕΑΝ στο :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2BO_GZvVwlEOmMILD-utvUOqvfPqrv5g4-y_QTZK7tdAgtA/viewform?c=0&w=1


Την ίδια μέρα -  που θα περάσει και  το Wheeling2help vol.2 από την Λαμία ποδηλατώντας από Κων/πολη μέχρι Ηράκλειο Κρήτης με  πρωτεργάτη το δικό μας Λαμιώτη τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη   -  οργανώνουμε  μία μεγάλη γιορτή στην πλατεία Πάρκου με δραστηριότητες σχετικές με την αναπηρία, βιωματικές δράσεις, αθλητικές δραστηριότητες δημιουργική απασχόληση  για παιδιά και μεγάλους, ενημέρωση, μουσική και  στόχο την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων  ……………

Η  εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων.

«Όλη η Λαμία μία Αγκαλιά»

Πληροφ. : Διάκου 5 ,ισόγειο ( 11:00 – 15:00, 18:00 – 20:00 , τηλ.2231051262)