Η περισυλλογή  των κάδων  με τους οποίους συγκεντρώνονται τα πλαστικά καπάκια απο τα μπουκάλια  έγινε σήμερα απο την δημοτική αρχή Λαμιέων  και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Λάμπρου .
Ο αντιδήμαρχος  μαζί με τους υπαλλήλους του δήμου  συγκέντρωσε τους πέντε  κάδους που έχουν τοποθετηθεί σε καίριες θέσεις στο κέντρο της πόλης για την συλλογή των καπακιών και παρέδωσε  το περιεχόμενό τους  στον σύλλογοπαραπληγικών .
Ο σύλλογος εδώ και αρκετά χρόνια συγκεντρώνει τα καπάκια απο τα  μπουκάλια και μπορεί να αγοράσει αμαξίδια  για μέλη του συλλόγου αλλά και άλλα ορθοπεδικα είδη .
Οι κάδοι γέμισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα γεγονός που αποδεικνύει την ευαισθησία των πολιτών αλλά και το γεγονός ότι πλέον έχει γίνει καθημερινότητα  για τους περισσότερους πολίτες να μαζεύουν τα πλαστικά καπάκια .


Το θέμα τονίστηκε τόσο απο τον αντιδήμαρχο Γιώργο Λάμπρου όσο και τον πρόεδρο τον κ. Καλαμάτα .
<<Βοηθάμε και στην ανακύκλωση αλλά και τον σύλλογο να αγοράσει αμαξίδια συλλέγοντας τα καπάκια >> τόνισε ο κ. Λάμπρου σημειώνοντας ότι σύντομα  θα διατεθούν και νέοι ειδικοί κάδοι σε επιπλέον σημεία της πόλης . Παράλληλα ο αντιδήμαρχος Λαμιέων ευχαρίστησε τους δημότες που προχωρούν στην  συγκεκριμένη συλλογή .


Ο πρόεδρος  του συλλόγου παραπληγικών Στερεάς κ. Καλαμάτας εξέφρασε την χαρά του  για την συλλογή των καπακιών σε ειδικούς κάδους απο τον δήμο Λαμιέων . <<Βλέπω με χαρά ότι η προσπάθεια του δήμου με τους κάδους αποδίδει σε μεγάλο βαθμό >> τόνισε χαρακτηριστικά  καλωντας τους πολίτες να συνεχίσουν την προσπάθεια .