Το 1ο Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτήριο Κατασκευών, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ξεκίνησε!!!
 Πανέμορφες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των μικρών μας φίλων από τα Εικαστικά Εργαστήρια, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης αλλά και τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαμιέων, ανταλλάσσονται, με τρόφιμα μακράς διάρκειας, δίνοντας έτσι ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς.
Ο  Δήμος Λαμιέων ανέλαβε  πρωτοβουλία να διοργανώσει το 1ο χριστουγεννιάτικο ανταλλακτήριο κατασκευών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.



Όλες οι δομές του Δήμου, δημιούργησαν πανέμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές που σας περιμένουν και αύριο  20 Δεκεμβρίου, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 14.00 και από τις 18.00 έως 21.00 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της οδού Λεωνίδου, για να τις ανταλλάξετε με είδη τροφίμων μακράς διάρκειας.

Τα τρόφιμα θα διατεθούν στους συμπολίτες και δημότες που τα έχουν ανάγκη.

 

<< Στόχος μας, είναι να δοθεί ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης που να ταιριάζει με το πνεύμα των  Χριστουγέννων και την γέννηση του Θεανθρώπου.
Οι περισσότερες κατασκευές είναι δημιουργία των μικρών παιδιών των παιδικών σταθμών, των Εικαστικών Εργαστηρίων, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης που, για άλλη μια φορά,  μας  μαθαίνουν τι σημαίνει αλληλεγγύη και προσφορά....> τόνισε ο ΄δημαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης .




Προτεινόμενα είδη: ρύζι, μακαρόνια, γάλατα, όσπρια, φρυγανιές, ζάχαρη, αλεύρι,  καφέ, κονσέρβες και γλυκίσματα, καραμέλες, μπισκότα.

ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΩ – ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ –ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ