Σοκαρισμένη είναι όλη η Λαμία από το χαμό της γνωστής Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, από τον αδελφό της Κώστα.  

Η 45χρονη ήταν πεσμένη στο κρεββάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος. Επίσης είχε και τραύματα στα χέρια, που δείχνουν ότι ίσως πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της γιατρού αφού δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης  στην πόρτα , δεν υπήρξε ληστεία  και ο δολοφόνος απλά  έκλεισε την πόρτα και  έφυγε και  η οποία βρέθηκε ξεκλείδωτη .

Όπως είπε ο αδερφός του θύματος  τελευταία φορά μίλησε με την αδερφή του χθες το βράδυ στις 23:00. Ο ίδιος, επιβεβαιώνει ότι η μητέρα του άκουσε φωνές κάποια στιγμή αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.  Επιβεβαιώνει επίσης, ότι το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης.

Όπως έχουμε ήδη  ανακοινώσει πρόκειται  για άνθρωπο  με πλούσιο βιογραφικό , εξαιρετική στην δουλειά της  και πάντα με το χαμόγελο  στα χείλη .
 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ

Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεση ανθρωποκτονίας, σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, σήμερα (28-12-2016) το πρωί, στην οικία της στη Λαμία.

 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι η θανούσα έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο. Ο χώρος εξερευνήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής της σωρού της θανούσας.

 

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.