Σπαράζει το facebook  με μηνύματα  που αποχαιρετούν την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα η οποία έφυγε τόσο άδικα και ξαφνικά απο την ζωή .
Οι φίλοι της αγαπητής γιατρού λένε το τελευταίο αντίο ποστάροντας στον λογαριασμό της Θώμης
Κουμπούρα στο Facebook. «Θωμη μου αδικοχαμενη γιατί, γιατί, γιατί; Τωρα τι θ' απογίνουμε χωρίς τις επισημάνσεις σου, το χιούμορ σου, τις αναλύσεις σου, τις ατελείωτες συζητήσεις επι παντός επιστητού; Δεν το πιστεύω ακόμη οτι βρέθηκε άνθρωπος να σε δολοφονήσει, ο,τι και να σας χώριζε...», γράφει μία από τις αναρτήσεις.
Τα αναπάντητα ερωτήματα  σύντομα  σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται  σβήσουν αφού  η σύλληψη του δράστη είναι θέμα  λίγων ημερών .
Αστυνομία και συγγενείς συγκλίνουν στο γεγονος  ότι ο δράστης είναι απο το φιλικό περιβάλλον της γιατρού .


Σε αυτό οδηγούν και τα στοιχεία ότι δεν υπήρχε παραβίαση στην πόρτα , δεν απουσίαζαν κοσμήματα ή χρήματα απο το σπίτι και η πόρτα βρέθηκε απλά κλειστή .
Οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλέξει DNA απο το σπίτι και το δωμάτιο της άτυχης γιατρού αλλά και αποτυπώματα και ήδη έχουν μιλήσει με τους περισσότερους  φίλους , συγγενείς και συνεργάτες .
Ακόμη  και ο αδελφός της Σάββας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή άφησε να εννοηθεί ότι  οι αστυνομικές αρχές  βρίσκονται σε καλό δρόμο και τα αποτελέσματα της έρευνας θα είναι σύντομα θετικά . Κλειδί  στην υπόθεση φαίνεται να είναι  λίγο μετά τα μεσάνυχτα  περίπου  στις δύο και μισή τα ξημερώματα και για αυτό έχουν ενημερωθεί όσοι είδαν ή γνωρίζουν κάτι να  απευθυνθούν στις αστυνομικές αρχές .
Η 45χρονη γιατρός βρέθηκε  μαχαιρωμένη με αμέτρητες μαχαιριές σε λαιμό ,  στήθος και κοιλιά ενώ ήταν μπρούμυτα στο κρεβάτι μέσα στα αίματα . Οι αστυνομικές αρχές  ψάχνουν κάθε  σημείο μέσα αλλά και εξω απο το σπίτι σε όλη την γειτονιά για το αντικείμενο  της δολοφονίας αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί κάτι .
Φίλοι και συγγενείς συνεχίζουν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την γιατρό , την άνθρωπο  και την επαγγελματία .

Η νεκρώσιμος ακολουθία  θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή  30 Δεκεμβρίου  στις τρεις  το μεσημέρι  στον  Άγιο Αθανάσιο Λαμίας  στα Γαλανέϊκα