O Υποστράτηγος ε.α  κ. Πανέτσος Κωνσταντίνος είναι ο νέος Πρόεδρος της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Ειδικών Δυνάμεων Στερεάς Ελλάδας .


Κατά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 5/3/2017 μέσα σε καταδρομικό πνεύμα  για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας ο καταδρομέας  Υποστράτηγος ε.α   κ. Πανετσος Κωνσταντίνος αναδείχθηκε πρόεδρος .


Ο Κωνσταντίνος Πανέτσος αντικαθιστά τον επί σειρά ετών  Πρόεδρο κ. Θάνο Κωνσταντίνο ο οποίος θα είναι και στο νέο Δ.Σ με την ιδιότητα του Γραμματέα.


Ο κ. Πανέτσος  αποστρατεύθηκε μετά απο μία επιτυχημένη θητεία σε όποιες θέσεις και σε όποιες μονάδες υπηρέτησε ενώ στα έργα του συγκαταλέγεται  η προσφορά και ο εθελοντισμός . Εφόδια τα οποία θα χρησιμοποιήσει στην νέα του θέση , στην Λέσχη καταδρομέων .



Στον σύντομο χαιρετισμό του προς τα μέλη της Λέσχης ο κ. Πανέτσος δήλωσε ότι νιώθει ιδιαίτερη τιμή  που θα ηγηθεί στο νέο
 Δ.Σ της Λέσχης και θα συνεχίσει  την προσπάθεια για περισσότερη κοινωνική πρόσφορα και αλληλεγγύη από την Λέσχη στο πλαίσιο του Εθνικού Συστήματος   Εθελοντισμού ,του οποίου η Λέσχη είναι ενταγμένη από το 2001…
 
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβούλιου   :

ΠΑΝΕΤΣΟΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΗΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΣΤΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΑΝΟΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΝΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ    ΑΓΓΕΛΟΣ    ΤΑΜΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ     ΧΡΗΣΤΟΣ    ΜΕΛΟΣ
ΣΦΗΚΑΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΜΕΛΟΣ