Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου θα επισκεφτεί τη Λαμία την Πέμπτη 1/6/2017.

Το πρωϊ θα έχει συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Καραϊσκο, το Δήμαρχο Λαμίας κ. Σταυρογιάννη , το Δ.Σ του ΕΒΕ Φθιώτιδας και το Δ.Σ της Πανελλήνιας ΄Εκθεσης Λαμίας.

Το απόγευμα στο Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ στις 6.15 μμ  και στις 7.μμ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα της Ν.Ε Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ στον ίδιο χώρο η οποία πραγματοποιείται στα πλαίσια της προετοιμασίας από την κυβέρνηση του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου για τη Στερεά Ελλάδα, με θέμα την παραγωγική ανασυγκρότηση, τη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη της, με επικέντρωση στη Φθιώτιδα.

Στην ημερίδα προσκαλούνται να πάρουν μέρος: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Δήμαρχοι της Φθιώτιδας, τα επιμελητήρια, οι παραγωγικοί, επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς του Νομού με σκοπό τη κατάθεση και συζήτηση προτάσεων για την ανάπτυξη της Φθιώτιδας. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1/6/2017

Α. ΠΡΩΪΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

- 10.30 -11.30: Επίσκεψη στην Πανελλήνια ΄Εκθεση Λαμίας. Συνάντηση με το Διοικητικό συμβούλιο- Περιήγηση στις εγκαταστάσεις – Συζήτηση για τα προβλήματα και τις προοπτικές της ΠΕΛ.

- 11.40 – 12.25: Επίσκεψη στον Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Καραΐσκο.

- 12.30 - 13.15:  Επίσκεψη στον Δήμαρχο Λαμίας κ. Σταυρογιάννη.

- 13.25 – 14.15: Επίσκεψη στο ΕΒΕ Φθιώτιδας. Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο.

Β. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το απογευματινό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο « ΣΑΜΑΡΑΣ» στη Λαμία όπως παρακάτω:

- 18.15 – 19.00: Συνέντευξη  τύπου στα ΜΜΕ.

- 19.00 – 19.30: Παρουσίαση από τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης του σχεδίου της Κυβέρνησης για την παραγωγική ανασυγκρότηση, τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη (2017 – 2021).

- 19.30- 21.30: Παρουσίαση προτάσεων για την ανάπτυξη της Φθιώτιδας από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, τους κ.κ. Δημάρχους του Νομού,  τα επιμελητήρια, τους εργατικούς και κοινωνικούς φορείς, επιχειρηματίες κ.α – Συζήτηση.