2 KAJETANOWICZ Kajetan - BARAN Jaroslaw

«Είναι απίστευτο συναίσθημα, δυσκολεύομαι να πω πόσο χαρούμενος είμαι. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να επιστρέψουμε στην 1η θέση του Ακρόπολις. Το καταφέραμε και πάλι, και είναι φανταστικό να νικάς. Ο επόμενος αγώνας μας είναι στην Κύπρο».

6 GRZYB Grzegorz - WROBEL Jakub 

«Ήταν ζεστό και δύσκολο ράλλυ. Ήταν όμως όμορφο. Προσπάθησα να πιέσω, αλλά γνωρίζαμε ότι δε θα ήμασταν τόσο γρήγοροι όσο τα ταχύτερα πληρώματα. Είχαμε καλές σημειώσεις και

κάναμε ένα καλό ράλλυ. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο πόντιουμ».

10 TIBOR Erdi Junior - PAPP Gyorgy

«Πριν από το ράλλυ θέλαμε να νικήσουμε, αλλά τώρα είμαστε δεύτεροι και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Το Ράλλυ Ακρόπολις ήταν πολύ δύσκολο. Το αποτέλεσμα είναι καλό για το Πρωτάθλημα.».

12 MELEGARI Zelindo - BARONE Maurizio

«Είναι η πρώτη μας νίκη στο ΕRC2. Είχαμε διαφορά δώδεκα λεπτών από τον Tibor, οπότε δεν υπήρχε λόγος να διακινδυνέψουμε. Μου αρέσουν τα σκληρά ράλλυ όπως αυτό, και επίσης η μακριά ΕΔ. Είχαμε καλή ομάδα, καλό αυτοκίνητο, και θα πάμε στην Κύπρο με την ίδια ομάδα και το ίδιο αυτοκίνητο».

14 BANAZ Bugra - ERDENER Burak

«Είναι η πρώτη του νίκη στο ERC3 και είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα χάρη στον συνοδηγό μου και στην ομάδα, που μου παρείχε ένα δυνατό αυτοκίνητο, το οποίο επέζησε το Ακρόπολις. Ο επόμενος αγώνας είναι στην Κύπρο».

15 OZDEMIR Umit Can - MEMISYAZICI Batuhan

«Στο πρώτο πέρασμα είχαμε προβλήματα με το κιβώτιο στη μεγάλη ΕΔ. Οι μηχανικοί μάς είπαν να είμαστε προσεκτικοί στο δεύτερο πέρασμα για να τερματίσουμε. Πραγματικά μου αρέσει το Ράλλυ Ακρόπολις, γιατί είναι σκληρό με δύσκολες ειδικές. Ελπίζω να επιστρέψουμε του χρόνου».

18 TSOULOFTAS Alexandros - GIRAUDET Denis

«Αισθάνομαι τέλεια, δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Ήρθαμε εδώ καθαρά για προετοιμασία. Ήταν η πρώτη μου φορά εκτός Κύπρου με νέο αυτοκίνητο και συνοδηγό. Το Ακρόπολις είναι ένα όνειρο για μένα. Και μάλιστα τερματίσαμε ψηλά στη γενική κατάταξη. Είμαι τρισευτυχισμένος. Η πείρα του Denis αδιαμφισβήτητη, δε θα τα κατάφερνα χωρίς αυτόν».

19 TSOLAKIDIS Socratis - DIMOS Haris

«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Για μένα ήταν μια σημαντική εμπειρία και με ωθεί να ψάξω πράγματα για τον εαυτό μου. Κρίμα, γιατί μέχρι να χτυπήσουμε το βράχο είχαμε κάνει καλούς χρόνους χτες, και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και σήμερα. Αυτός ο αγώνας με ενδιαφέρει, και δε θα το αφήσω έτσι. Στη συνέχεια θα συμμετάσχω και στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. και στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς».

24 DRYMOUSSIS Vassilis - DRYMOUSSIS Panayiotis                 SUBARU Impreza STI

«Επιστρέψαμε στο Ράλλυ Ακρόπολις έπειτα από δώδεκα χρόνια, όταν και είχαμε τρέξει με Skoda Fabia. Το αυτοκίνητο το αγοράσαμε λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα, και η πρώτη μας επαφή ήταν στο shakedown. Είναι απερίγραπτο το συναίσθημα του τερματισμού στο Ακρόπολις, δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο, δεν έχω λόγια».

25 SPANOS Dionyssis - GOTOVOS Sotiris                                     SUBARU Impreza WRX STI

«Είχαμε ένα κλατάρισμα στην τελευταία ΕΔ. Κατά τα άλλα ήταν ένας καλός αγώνας. Ήταν η πρώτη μας φορά με το νέο αυτοκίνητο. Αντιμετωπίσαμε κάποια μικρά προβλήματα, όμως θα τα λύσουμε για να συνεχίσουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

28 KARELLIS Chrysostomos - PANAYIOTOUNIS Elias                               PEUGEOT 208 VTI R2

«Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Είναι όμορφα που βρισκόμαστε στον τερματισμό, ενώ ταυτόχρονα κάναμε ανταγωνιστικούς χρόνους. Χωρίς τα κλαταρίσματα το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο, αλλά οι ατυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα».

18 ΤΣΟΥΛΟΦΤΑΣ Αλέξανδρος - GIRAUDET Denis                            CITROEN DS3

«Αισθάνομαι τέλεια, δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Ήρθαμε εδώ καθαρά για προετοιμασία. Ήταν η πρώτη μου φορά εκτός Κύπρου με νέο αυτοκίνητο και συνοδηγό. Το Ακρόπολις είναι ένα όνειρο για μένα. Και μάλιστα τερματίσαμε ψηλά στη γενική κατάταξη. Είμαι τρισευτυχισμένος. Η πείρα του Ντενίς αδιαμφισβήτητη, δε θα τα κατάφερνα χωρίς αυτόν».

19 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Σωκράτης - ΔΗΜΟΣ Χάρης                                      SKODA Fabia R5

«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Για μένα ήταν μια σημαντική εμπειρία, και με ωθεί να ψάξω πράγματα για τον εαυτό μου. Κρίμα, γιατί μέχρι να χτυπήσουμε το βράχο είχαμε κάνει καλούς χρόνους χτες, και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και σήμερα. Αυτός ο αγώνας με ενδιαφέρει, και δε θα το αφήσω έτσι. Στη συνέχεια θα συμμετάσχω στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. και στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς».

24 ΔΡΥΜΟΥΣΗΣ Βασίλης - ΔΡΥΜΟΥΣΗΣ Παναγιώτης                      SUBARU Impreza STI

«Επιστρέψαμε στο Ράλλυ Ακρόπολις έπειτα από δώδεκα χρόνια, όταν και είχαμε τρέξει με Skoda Fabia. Το αυτοκίνητο το αγοράσαμε λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα και η πρώτη μας επαφή ήταν στο shakedown. Είναι απερίγραπτο το

συναίσθημα του τερματισμού στο Ακρόπολις, δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο, δεν έχω λόγια».

25 ΣΠΑΝΟΣ Διονύσης - ΓΚΟΤΟΒΟΣ Σωτήρης                         SUBARU Impreza WRX STI

«Είχαμε ένα κλατάρισμα στην τελευταία ΕΔ. Κατά τα άλλα, ήταν ένας καλός αγώνας. Ήταν η πρώτη μας φορά με το νέο αυτοκίνητο. Αντιμετωπίσαμε κάποια μικρά προβλήματα, όμως θα τα λύσουμε για να συνεχίσουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

28 ΚΑΡΕΛΛΗΣ Χρυσόστομος - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ Ηλίας                   PEUGEOT 208 VTI R2

«Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Είναι όμορφα που βρισκόμαστε στον τερματισμό, ενώ ταυτόχρονα κάναμε ανταγωνιστικούς χρόνους. Χωρίς τα κλαταρίσματα το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο, αλλά οι ατυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα».

53 ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ Ιωάννης - ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος                MITSUBISHI EVO VI

«Όλα ήταν τέλεια βάσει του στόχου που είχαμε θέσει, ο οποίος ήταν να είμαστε πρώτοι πίσω από τα πληρώματα με τα R5. Νομίζω πως τα καταφέραμε, καθώς μεταξύ αυτών των αυτοκινήτων ήμασταν στην πρώτη θέση και τις δύο ημέρες. Διατηρήσαμε καλό ρυθμό σε όλο τον αγώνα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύσαμε το αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα της Κυριακής οφείλεται στην ατυχία των πληρωμάτων με τα αυτοκίνητα προδιαγραφών R5. Ήταν άδικη η εξέλιξη για τον Γιώργο (Φιλιππίδη). Εμείς παραμείναμε συγκεντρωμένοι, και όλα καλά».

55 ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Στέφανος - ΚΟΤΣΑΛΗΣ Γιώργος      MITSUBISHI Lancer EVO IX

«Η Ελάτεια ήταν πολύ σκληρή, ειδικά στο δεύτερο πέρασμα. Το Ακρόπολις είναι πάντα Ακρόπολις, ένας μαγικός αγώνας, και για αυτό συμμετέχουμε. Το πρωί ταλαιπωρηθήκαμε όταν χάσαμε την ποδιά στο πέρασμα από τα νερά στο Ρεγκίνι, αλλά αυτές οι δυσκολίες είναι αναμενόμενες σε έναν τέτοιο αγώνα».

59 ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ Ιωάννης - ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ Ευάγγελος         FORD Escort RS2000 ΜΚΙΙ

Εγκατέλειψαν στην ΕΔ10 από ακραξόνιο.

64 ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ Σάββας - ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ Μάριος               PEUGEOT 206 XS

Εγκατέλειψαν στην ΕΔ12, λόγω κομμένης βάσης κινητήρα.

68 «EL Nak Jr.» - ΒΙΓΚΟΣ Ανδρέας       MG ZR 105

«Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας, πιο σκληρός από πέρυσι, παρά το γεγονός πως οι ειδικές διαδρομές ήταν ίδιες. Χρησιμοποιήσαμε στρατηγική, μυαλό, και πιέσαμε όπου μπορούσαμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι πάρα πολύ καλό, ειδικά από τη στιγμή που πρωταγωνιστήσαμε στην F2 με ένα αυτοκίνητο 1.400 κ.εκ.».

79 ΜΑΓΚΙΡΙΔΗΣ Πέτρος - ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ Άρης   SUBARU Impreza STI

«Ήταν ένας αγώνας με όλη τη σημασία της λέξης. Καταφέραμε στην πρώτη μας παρουσία να έχουμε τόσο καλή επίδοση, και αυτό μας ευχαριστεί πολύ. Το αυτοκίνητο ήταν άψογο και όλα κύλησαν πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ τον Team Manager, Γρηγόρη Νιώρα».