Διαβάστε παρακάτω νέες αγγελίες εργασίας.

1. Allianz. Ο Χρηματοοικονομικός Οργανισμός Allianz, ζητά συνεργάτες για την στελέχωση γραφείου της στην περιοχή της Χαλκίδας. Ελκυστικό πακέτο αμοιβών (προμήθειες, bonuses), Ομαδική Ασφάλιση, Συνεχής εκπαίδευση σε νέα προϊόντα, Ευκαιρία δυναμικής εξέλιξης καριέρας. Πτυχίο ΑΕΙ/ΑΤΕΙ επιθυμητό, Γνώση χειρισμού Η/Υ: απαραίτητη. Θα αξιολογηθεί σοβαρά προηγούμενη προϋπηρεσία ή σπουδές σε πωλήσεις – Marketing. Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

2. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ με δίπλωμα αυτοκινήτου και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ζητείται για πρατήριο υγρών καυσίμων, περιοχή Νέα Αρτάκη Ευβοίας ή Ψαχνών , 6937/692666, κύριος Μανώλης.

3. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ μεγάλη στον τομέα τροφίμων ζητεί διευθυντή προγραμματισμού παραγωγής για απασχόληση στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της στη Λαμία, η θέση απαιτεί μόνιμη εγκατάσταση στη Λαμία, βιογραφικά mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4. ΟΔΗΓΟΣ φορτηγού παπαγάλου, με δίπλωμα οδηγήσεως και άδεια χειριστή, ζητείται από τεχνική εταιρεία για εργασία στην περιοχή της Λιβαδειάς, αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., απαραίτητος κωδικός στο θέμα του email: GKP-LE , 09:00-17:00. ΤΗΛ 6989421426.

5. ΕΤΑΙΡΕΙΑ γυναικείων ενδυμάτων ζητεί έμπειρες πωλήτριες έως 30 ετών, για το κατάστημά της στη Θήβα, βιογραφικά μαζί με φωτογραφία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6. ΚΥΡΙΟΣ ζητείται για μόνιμη απασχόληση (χειρωνακτική εργασία) στην Τραγάνα Φθιώτιδας, με γνώσεις στην καλλιέργεια αμπέλου και εμπειρία σε εργασίες οινοποιείου, κάτοχος άδειας οδήγησης αυτοκινήτου και αγροτικού μηχανήματος.ΤΗΛ 22330/92080,  FAX: 22330/92267 , 08:00-17:00

7. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ αυτοκινήτων, Νομός Ευβοίας  ζητάει φανοβαφέα με εμπειρία. Να γνωρίζει από εκτιμήσεις ζημιών, να είναι επικοινωνιακός και οργανωτικός. Επιθυμητή η γνώση μηχανής χρωμάτων. Προϋπηρεσία απαραίτητη και βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 09:00-18:00