Δείτε παρακάτω νέες αγγελίες εργασίας.

1. Aπό εργοστάσιο ΖΗΤOYNΤΑΙ  νέοι, κάτοχοι πτυχίου Μηχανολόγου ή Ναυπηγού Μηχανικού (Α.Ε.Ι. - Τ.Ε.Ι.), και νέοι συντηρητές - εργοδηγοί σε βιομηχανία. Αποστολή βιογραφικών στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

2. Σερβιτόρος - Σερβιτόρα ζητείται από τουριστική επιχείρηση στους Δελφούς, άμεση πρόσληψη, παρέχεται διαμονή και διατροφή. Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

3. ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ ζητείται με γνώση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για εργασία στους Δελφούς, άμεση πρόσληψη, προσφέρεται διαμονή και διατροφή. Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

4. ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ για ξυλόφουρνο με εμπειρία και γνώσεις από κουζίνα για μόνιμη εργασία στη Λιβαδειά, βιογραφικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

5. ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ έμπειρος, για μόνιμη απασχόληση, πολύ καλός μισθός, ασφάλιση, περιοχή Βοιωτία. Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

6. ΕΤΑΙΡΕΙΑ αθλητικών ειδών ζητεί πωλητή -ρια για το κατάστημά της στην Χαλκίδα αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.