Μπορεί ένα νήπιο να ασχολείται με την Αρχιτεκτονική & ένας μαθητής Δημοτικού να κατασκευάζει Τομές και Μακέτες;

Στα εργαστήρια του Arkki όλα είναι δυνατά!

Το πιο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρώπης για παιδιά, το Arkki School of Architecture for Children and Youth, έφτασε από τη Φινλανδία στην πόλη μας!

Το ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ έφερε στη Λαμία τον συναρπαστικό κόσμο του Arkki, με δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά 4 – 13 ετών!

Αν θέλετε να δείτε τα παιδιά σας σε ρόλο Αρχιτέκτονα, κλείστε θέση τώρα στον νέο κύκλο εργαστηρίων, που ξεκινάει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018!

Πληροφορίες : Βιβή Σεβαστού (2231.038.261 & 6979.013.890)

ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ | Ηρώων Πολυτεχνείου 53 (Νεάπολη), 35100, Λαμία 

               

Arkki info

Στα εργαστήρια του Arkki τα παιδιά πειραματίζονται, σχεδιάζουν και ανακαλύπτουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους, ενδυναμώνοντας παράλληλα την τρισδιάστατη αντίληψη, τη μαθηματική σκέψη και τις δεξιότητες επικοινωνίας τους. 

Κι όσο για την Αρχιτεκτονική; Χρησιμοποιείται ως μέσο για να δώσει στα παιδιά τα δεκάδες ερεθίσματα που από τη φύση της έχει η επιστήμη αυτή, να τα βοηθήσει στη συγκρότηση της σκέψης, να τονώσει τη φαντασία & τη δημιουργικότητά τους, και τελικά να τα βοηθήσει να γίνουν οι “αρχιτέκτονες” του μέλλοντός τους!

Αrkki | Σχολείο Αρχιτεκτονικής για Παιδιά

www.arkki.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.facebook.com/arkki.gr