Συλλαλητήριο στο κέντρο της Λαμίας πραγματοποίησε η ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων της Φθιώτιδας  στις 11:00 με μικρή συμμετοχή.

Αγρότες από όλη σχεδόν την Φθιώτιδα με τα τρακτερ τους <<παρήλασαν >> στο κέντρο της πόλης  από την οδό Καποδιστρίου - πλατεία πάρκου και μέσω της οδού Κολοκοτρώνη και πλατείας Λαού βρέθηκαν έξω από το κτίριο της περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.

Οι αγρότες παρέμειναν στο σημείο διακόπτοντας την κυκλοφορία για μιάμιση ώρα περίπου και είχαν συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραϊσκο και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη για θέματα αγροτικής ανάπτυξης κ. Καραγιάννη.

Στην συνάντηση παρευρέθη και ο προηγούμενος αντιπεριφερειάρχης για αγροτικά ζητήματα Κώστας Αποστολόπουλος.

Οι αγρότες ζήτησαν την βοήθεια και την συμπαράσταση της περιφέρειας  σε μία σειρά ζητημάτων  σημειώνοντας απογοητευμένοι ότι και πέρυσι τέτοια εποχή είχε πραγματοποιηθεί παρόμοια συνάντηση χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει υλοποιηθεί κάτι.

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα  τους ενώ αναμένουν και νέες δυνάμεις.

Τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραϊσκος όσο και ο κ. Καραγιάννης δήλωσαν πως έχουν δρομολογηθεί αρκετά έργα αλλά  πολλά απο αυτά δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα  της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στις 13:00 οι αγρότες έκλεισαν συμβολικά για 1 ώρα  περίπου την εθνική οδό στο ύψος της Ανθήλης και ετοιμάζονται για το συλλαλητήριο  του Σαββάτου .