Kινηματογραφική καταδίωξη  αυτοκινήτου στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας τις πρώτες πρωινές ώρες το οποίο κινούνταν στο αντίθετο  ρεύμα.

Νεκρός ο οδηγός του μετά απο σύγκρουση με περιπολικά τα οποία του είχαν στήσει μπλόκο λίγο μετά τα διόδια της Τραγάνας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκεται για κάτοικο Φαρσάλων, 48 ετών και οδηγούσε ανάποδα  για περίπου 100 χιλιόμετρα  ξεκινώντας απο το Βελεστίνο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 48χρονος έπασχε απο ψυχολογικά προβλήματα,
 
Επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο κινούνταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία  στο αντίθετο  ρεύμα προς Θεσσαλονίκη με κατευθυνση την Αθήνα.

Κατά την πορέια του περιπολίκά προσπαθούσαν να το σταματήσουν χωρίς ωστόσο ο οδηγός να υπακούει.

Με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο πέρασε απο τα διόδια  της Μαυρομαντήλας αλλά και των Θερμοπυλών σπάζοντας τις μπάρες αλλά χωρίς να σταματήσει  στις εντολές των αστυνομικών οι οποίοι συνέχιζαν να τον κυνηγούν .

Οι αστυνομικοί τελικά έκαναν  ανάσχεση στα αυτοκίνητα που κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη  για αποφυγή κάποιου  τροχαίου ατυχήματος  και έστησαν μπλόκα  στα διόδια της Αγίας Τριάδας και της Τραγάνας για να σταματήσουν  το αυτοκίνητο .

Το αυτοκίνητο με ταχύτητα λίγο πριν τα διόδια της Τραγάνας   έπεσε πανω  στο μπλόκο των αστυνομικών τρακάροντας με  τρία περιπολικά και ένα φορτηγό .

Από την σύγκρουση τραυματίσθηκε ο οδηγός του φορτηγού ο οποίος νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Λαμίας  ενώ ο οδηγός του τρελού οχήματος  εγκλωβίστηκε στο όχημα του  και είναι νεκρός.