Άμεση ήταν η ανταπόκριση και η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά το ρεπορτάζ του www.radiomemory.gr σχετικά με τις ύβρεις και την λεκτική κακοποίηση που δέχτηκε φωτογράφος στο Σ.Σ. Λιανοκλαδίου ο οποίος είναι και συνεργάτης του www.radiomemory.gr

Το τμήμα δημοσίων σχέσεων της εταιρείας σε επικοινωνία του με το site μας  καταδίκασε τέτοιες συμπεριφορές  εις βάρος πολιτών και επαγγελματιών οι οποίες δεν συνάδουν με την ποιότητα παροχής υπηρεσιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σύμφωνα με την εταιρεία ο συγκεκριμένος σταθμάρχης κ. Μ. ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά και υβριστικά στον φωτογράφο δεν ανήκει στο δυναμικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλα στον ΟΣΕ.

Ο σταθμάρχης κάθε  σταθμού ανήκει ακόμη  στον ΟΣΕ και δεν έχουν απορροφηθεί στο προσωπικό  της εταιρείας η οποία έχει αναλάβει τον σιδηρόδρομο στο κομμάτι των δρομολογίων και των αμαξοστοιχιών.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ  σε επικοινωνία με το radiomemory.gr ξεκαθάρισε  πως τάσσεται κατά τέτοιων συμπεριφορών και ήδη έχει προχωρήσει  στην ενημέρωση της διοίκησης του ΟΣΕ για το περιστατικό.

Δυστυχώς  τέτοια επεισόδια μετά την ανάληψη του σιδηρόδρομου από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιβαρύνουν την εταιρεία αφού αυτή  βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή, προσπαθώντας καθημερινά για την ποιότητα και τον σεβασμό προς τον πολίτη.

Το www.radiomemory.gr αναμένει την ίδια ευαισθησία και από τον ΟΣΕ  και την απάντησή του.

Να θυμίσουμε ότι ο φωτογράφος και συνεργάτης του site μας βρέθηκε στο Σ.Σ. Λιανοκλαδίου για να φωτογραφήσει  τις νέες υποδομές και την μεταμόρφωση του σταθμού σε ένα υπερσύγχρονο σταθμό τρένων.

Η παρουσία του όμως και η ευγένειά  του δεν άρεσαν στον σταθμάρχη κ. Μ. ο οποίος άρχισε να τον βρίζει  με ότι γαλλικά διέθετε, αρνήθηκε σε έντονο ύφος να απαντήσει στην ερώτηση: "τι ώρα έχει Τρένο" και διέταξε με υβριστικό ύφος  τον φωτογράφο να "τσακιστεί να φύγει" από τον σταθμό.

Ήταν τέτοιες οι φωνές και οι ύβρεις που δύο ακόμη υπάλληλοι πετάχτηκαν απο τα γραφεία τους  και έγιναν μάρτυρες  του απαράδεκτου περιστατικού που αμαυρώνει την εικόνα του ΟΣΕ και την αίγλη που κατείχε  περασμένες εποχές.

Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ: https://radiomemory.gr/enimerosi/topika-nea/17594-yvreis-kai-fones-apo-ypallilo-sto-s-s-lianokladiou