Συμπληρώνονται 5 χρόνια συνεχούς δράσης και οδεύουν προς την 40η απευθείας διάθεση προϊόντων η οργάνωση χωρίς μεσάζοντες .

Η οργάνωση  προσκαλεί  όσους πιστεύουν ότι αυτή η προσπάθεια αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί και να δυναμώσει, ας την στηρίξουν έμπρακτα με την ενεργό συμμετοχή τους και ας ενημερώσουν όσους άλλους νομίζουν ότι ενδιαφέρονται και δεν γνωρίζουν την κίνηση.

Καλούν όλους την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ., στη 2η Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, οδός Λεωνίδου 9-11, στην 14η ανοιχτή συνέλευση της κίνησης.

Τα προτεινόμενα για συζήτηση θέματα είναι:

1) Απολογισμός δράσεων Κίνησης – Πανελλαδικό Δίκτυο “Χωρίς Μεσάζοντες” και θεσμικό πλαίσιο

2) Αναγκαιότητα ύπαρξης και εξέλιξη της Κίνησης– Προτάσεις για την ενίσχυση και τη διάδοσή της

3) Ενημέρωση & συζήτηση για τη Βιβλιοθήκη και τις Παράλληλες δράσεις – Προτάσεις νέων δράσεων

4) Εγγραφή νέων εθελοντών – Εθελοντική ανανέωση συντονιστικής ομάδας – Καταμερισμός εργασιών μελών

Προσκαλούμε στη συνέλευση όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας που έχουν συμμετάσχει ή θέλουν να συμμετέχουν ενεργά ως αγοραστές και εθελοντές καθώς και τους παραγωγούς που συνεργάστηκαν ή θέλουν να συνεργαστούν με την κίνηση.

Για την καλύτερη και ουσιαστική προετοιμασία της Συνέλευσης, περιμένουμε τις προτάσεις σας στο email της κίνησης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν από τη συντονιστική ομάδα σχετικές προτάσεις που είναι υπό επεξεργασία.