Ειδικό δημοτικό συβούλιο Λαμιέων ζήτησε ο δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης για το πανεπιστήμιο Στερεάς  σημειώνοντας ότι θα συζητηθεί αναλυτικά το θέμα με όλα τα νεότερα αλλά και με την παρουσία των βουλευτών .

Την ανακοίνωση έκανε ο δήμαρχος Λαμιέων κατά την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων και στην διάρκεια των ανακοινώσεων.
Ο Γιώργος Κοτρωνιάς ζήτησε να ενεργοποιηθεί η τοπική κοινωνία για το θέμα και να σταλεί μήνυμα προς την Κυβέρνηση  πως δεν μπορούν να κοροϊδεύουν  τη Λαμία αφού άλλα λέει το Υπουργείο και άλλα υπονομεύει.

Θέση στο θέμα  πήρε και η κ. Μαρία Αντωνίου δηλώνοντας ότι το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να μην δεχτεί τετελεσμένα γεγονότα .

Ο Γιώργος Σαγιάς  ασκώντας σκληρή κριτική  τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός του είχαν τοποθετηθεί και είχαν προαναγγείλει τα κακώς κείμενα  για το πανεπιστήμιο Στερεάς και το ΤΕΙ Λαμίας .
<<  Αν δείτε τα πρακτικά θα δείτε πως ούτε κόμμα δεν μας ξέφυγε σε όσα λέγαμε και επαληθεύτηκαν  >> τόνισε χαρακτηριστικά και έριξε τα βέλη του στους βουλευτές για την κατάσταση  που επικρατεί σήμερα στο θέμα .
<< Το παράπονο μας είναι ξεκάθαρο  , δεν ακούσατε εγκαίρως δεν πράξατε εγκαίρως  >> κατέληξε .