Με μία συμβολική πρώτα απ’ όλα κίνηση, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θέλοντας έμπρακτα να δείξει την ευγνωμοσύνη της και την αναγνώριση του έργου της Αστυνομίας, παραχωρεί κατά κυριότητα τρία αυτοκίνητα με στόχο κάλυψη κάποιων επειγουσών αναγκών και μικρή συνεισφορά στη βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας των οργάνων.

Την παράδοση παραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραϊσκος ο οποίος δήλωσε :

Η  Ελληνική Αστυνομία, παρά την οικονομική στενότητα του κράτους, εξαιτίας της οποίας δυσχεραίνεται και καθίσταται προβληματική η καθημερινή λειτουργία της και η εκπλήρωση της αποστολής της, με τις φιλότιμες, τις επαγγελματικές, τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες του προσωπικού της, κατάφερε τα τελευταία χρόνια να καταλάβει εξέχουσα θέση στην συνείδηση και στην εκτίμηση του λαού μας ως προστάτης και εγγυητής της ασφάλειας, της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.

Κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία να αισθανόμαστε τον αστυνομικό ως ένα Δημόσιο λειτουργό τον οποίο μπορεί ο μέσος Έλληνας να εμπιστευθεί και στον οποίον μπορεί να προστρέξει όταν υπάρχει ανάγκη.

Μεταφέροντας την προσωπική μου εμπειρία τα χρόνια αυτά που έχω την ευθύνη της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας, επιτρέψτε μου να διαπιστώσω και να εξάρω το ήθος και τον επαγγελματισμό των στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και ειδικά του αστυνομικού διευθυντή κ. Αστέριου Μαντζιώκα, με τον οποίο έχω μία άριστη, αλλά πιστεύω και εποικοδομητική συνεργασία.

Σήμερα λοιπόν με μία συμβολική πρώτα απ’ όλα κίνηση, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θέλοντας έμπρακτα να δείξει την ευγνωμοσύνη της και την αναγνώριση του έργου της Αστυνομίας, παραχωρεί κατά κυριότητα τρία αυτοκίνητα με στόχο κάλυψη κάποιων επειγουσών αναγκών και μικρή συνεισφορά στη βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας των οργάνων.

Στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πιστεύουμε ότι η συνεισφορά αυτή, τελικώς αποβαίνει προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας μας, την οποία όλοι υπηρετούμε.