sarakiotis karaiskos

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Σαρακιώτης επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ευθύμιο Καραΐσκο προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σχετικά με το πρόγραμμα δακοκτονίας στο νομό.

Ο Βουλευτής μετέφερε την ανησυχία και τον έντονο προβληματισμό των ελαιοπαραγωγών του νομού για τη μη διενέργεια μέχρι σήμερα του αναγκαίου ραντισμού και την ανάπτυξη δακοπαγίδων, γεγονός που ενδέχεται να επηρεάσει τη φετινή παραγωγή.

Ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης αφού τόνισε το γεγονός ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διέθεσε εγκαίρως από το Φεβρουάριο τις πιστώσεις στην Περιφέρεια για τη δακοκτονία, ενημέρωσε τον Βουλευτή για τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού για την ανάδειξη εργολάβων ψεκασμού.

Ο κ. Καραΐσκος διαβεβαίωσε τον κ. Σαρακιώτη ότι η Περιφέρεια θα προβεί το ταχύτερο δυνατό στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιλυθεί το μείζον αυτό ζήτημα ώστε να μην υπάρξουν συνέπειες στην παραγωγή ελιάς.