node dervos

Επίσκεψη πραγματοποίησε στην πόλη της Λαμίας ο πρόεδρος του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνος Δέρβος.

Κατά την επίσκεψη του στην ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Σπύρος Κωσταράς και μέλη της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ενασχόληση των νέων ανθρώπων με την πολιτική, η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα καθώς επίσης και τοπικά θέματα που απασχολούν τον νομό όπως η ΠΕΛ ,το πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες .

Ο κ.Δέρβος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την συζήτηση δήλωσε ότι νιώθει σαν το σπίτι του στην πόλη της Λαμίας δεδομένου ότι για κάποιο χρονικό διάστημα είχε επαγγελματική ενασχόληση στην πόλη και μάλιστα στο προσεχές μέλλον θα επανέλθει.

Στην αίθουσα της ΝΟΔΕ εκτός από τον Πρόεδρο κ.Σπ.Κωσταρά παραβρέθηκαν η Γραμματέας κα.Γεωργία Μπήτα ,ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λαμίας κ.Μπλούνας Ευάγγελος ,το μέλος ΝΟΔΕ κ.Αθανάσιος Φράγκος ,ο πρ.Πρόεδος ΝΟΔΕ κ.Στ.Καννέλος ,τα μέλη πολιτικής επιτροπής κ.Θάνος Τσαντήλας και κ.Απ.Παπαποστόλου καθώς και τα στελέχη κ.Ευαγ.Υφαντής και κ. Γεώργιος Γαλανός.

Νωρίτερα συνοδευόμενος από τον Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σπ.Κωσταρά και το μέλος της πολιτικής επιτροπής  κ.Θάνος Τσαντήλας επισκέφθηκε της διοίκησης του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου ,ΤΕΕ,και οικονομικού επιμελητηρίου ,και αργά το απόγευμα είχε συνάντηση σε γνωστό καφέ της πόλης με στελέχη και μέλη της ΟΝΝΕΔ Φθιώτιδας .