dak lamias

Συνάντηση με τους βουλευτές Φθιώτιδας Απόστολο Καραναστάση και Θανάση Μιχελή, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, στην οποία συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές του Δήμου Λαμίας.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές έθεσαν στον Υφυπουργό το αίτημά τους να επισπευστούν οι διαδικασίες για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στο Στάδιο Καμαρίτσας, το οποίο μετά από πολλά χρόνια κωλυσιεργίας, ελλιπούς χρηματοδότησης και αποσπασματικών μελετών, παραμένει ημιτελές.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δεσμεύτηκε ότι θα ενεργήσει για την υλοποίηση του έργου, αμέσως μόλις ο Δήμος Λαμίας καταθέσει πλήρη μελέτη εφαρμογής που θα καθιστά το έργο απόλυτα λειτουργικό, τόσο στο αθλητικό κομμάτι (στίβος, γήπεδο) όσο και στις υποστηρικτικές εγκαταστάσεις (κερκίδες, ιατρείο, απαραίτητες αίθουσες, χώροι υγιεινής, ηλεκτροφωτισμός), μαζί με ρεαλιστικό προϋπολογισμό που θα προκύπτει από τα πραγματικά στοιχεία της μελέτης.

Με την προοπτική αυτή θα λυθεί έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα προς όφελος της νεολαίας, αλλά και του συνόλου των πολιτών της περιοχής.

Παράλληλα ο υφυπουργός άκουσε τις προτάσεις των βουλευτών και κατανόησε την αναγκαιότητα για χρηματοδότηση του Δ.Α.Κ. Λαμίας, προκειμένου να αυξηθούν οι στεγασμένες θέσεις στις κερκίδες με επέκταση του υπάρχοντος στεγάστρου, για την υλοποίηση των απαραιτήτων εργασιών βελτίωσης και συντήρησης των εγκαταστάσεων του σταδίου, όπως επίσης και για έργα ώριμων οριστικών μελετών των υπολοίπων δήμων της Φθιώτιδας.