Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

lamia sirley valentain kth internetfb 10h15 2019

Το  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης παρουσιάζει τον μονόλογο «SHIRLEY VALENTINE» του Willy Russel σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Η θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στα πλαίσια του 22ου Φεστιβάλ για Σολίστες και Πρωταγωνιστές στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε,  ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;

Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα,  γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα...

Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: 18:00 και 21:00.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15€, 12€ προπώληση, ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ

Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας και στο VIVA.GR 

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.