56509926 1009059962618257 8081786802072977408 n

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στη Λαμία το δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το KEK Europrogress.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, η 6η Επιμορφωτική Συνάντηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο ξενοδοχείο Σαμαράς, με εκπαιδεύτρια την εκπαιδευτικό κα Έφη Κυρικάκη, EDUCATIONAL MENTOR & BUSINESS COACH, INTERNATIONAL NLP TRAINER, με θέμα: «Εισαγωγή στο NLP- Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό».

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το 1ο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδος, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των πολιτών σε αυτήν τη δύσκολη εποχή, προσφέροντας δωρεάν επιμορφώσεις σε 55 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, στις οποίες συμμετέχουν πάνω από 10.000 πολίτες.

Υπεύθυνος καθηγητής των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων είναι ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Ευστράτιος Παπάνης.

Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι η Ψυχολογία, η Συμβουλευτική και η Προπονητική Ζωής.

Είναι ένα μοναδικό μορφωτικό και πολιτιστικό γεγονός που ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα και θα διαρκέσει όλο το χειμώνα, μια φορά τον μήνα.

Σε όλους τους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα θα χορηγηθεί βεβαίωση.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διαθέτει αρκετά επιμορφωτικά προγράμματα χρήσιμα για ανέργους, εκπαιδευτικούς, εργαζομένους στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, εκπαιδευτές ενηλίκων.

Πληροφορίες στο τηλ. 2251036520 και μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.