flesa node

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 επισκέφθηκε τη ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ η υποψήφια Ευρωβουλευτής κα Βίκυ Φλέσσα η οποία είχε συνάντηση με κομματικά στελέχη.

Η κα. Φλέσσα δήλωσε ότι η δική της υποψηφιότητα είναι εστιασμένη στην προώθηση του πολιτισμού και την ανάδειξη των αρχαιολογικών τόπων στην Ευρώπη.

Την κα Φλέσσα υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σπύρος Κωσταράς καθώς και ο πρ. Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 επισκέφθηκε την πόλη της Λαμίας ο υπ. Ευρωβουλευτής κ. Νίκος Γιαννής.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την ΒΙΠΕ Λαμίας όπου επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων και Βιοτεχνιών.

Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κ. Γιαννίτσης Γεώργιος. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον σύλλογο πολυτέκνων νομού Φθιώτιδας κι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Αραμπόπουλο Δημήτριο και τη γραμματέα κα Ντίνα Κουτσή.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θύμιο Καραίσκο καθώς και με τη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας όπου τον προλόγισε ο φίλος του από τα φοιτητικά χρόνια και πρ. Βουλευτής κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος. Τον κ. Γιαννή συνόδευσε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σπύρος Κωσταράς.

giannis

Ο κ. Γιαννής συγκινημένος που μετά από 35 χρόνια συνάντησε του παλιούς συμφοιτητές του στη Νομική σχολή Αθηνών κους Θύμιο Καραίσκο και Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο δήλωσε:

"Πιστεύω ότι η απόλαυση της ελευθερίας είναι σημαντικό αγαθό στη ζωή. Να νοιαζόμαστε για τους άλλους και το φυσικό περιβάλλον, να αγαπάμε τη δικαιοσύνη, την αλήθεια και τη γνώση. Να συμμετέχουμε ως πολίτες με συνέπεια και συνείδηση. Έχω ζήσει 14 χρόνια σε χώρες της δυτικής Ευρώπης. Απόφοιτος του Νομικού Τμήματος Αθηνών και Διδάκτωρ Ευρωπαϊκών Σπουδών. Εργάζομαι στα ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, στον τομέα της διαχείρισης γνώσης στο πλαίσιο της αναπτυξιακής βοήθειας για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Έχω θητεύσει δικηγόρος, στην επιστημονική υπηρεσία της Βουλής, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, Καθηγητής Ευρωπαϊκών Σπουδών. Πατέρας 4 παιδιών, έχω τερματίσει 5 Μαραθωνίους στην κλασική διαδρομή, απολαμβάνω να διασχίζω το φαράγγι του Βίκου και τα βουνά της Ηπείρου. Προτίθεμαι να επισκεφθώ και να συμβάλλω, παντού στην Ελλάδα. Ως ένας από τα 500εκ. Ευρωπαίους πολίτες, πιστεύω ότι υπάρχει ένας σε κάθε 21 Έλληνες πολίτες, που θεωρεί ότι αξίζει να μετεξελιχθούμε σε μια ευρωπαϊκή ομοσπονδιακή δημοκρατία".