IMG 2058

Ο Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαμίας (ΔΕΥΑΛ), το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και το Σύλλογο Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Φθιώτιδας.

Στη ΔΕΥΑΛ συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, για θέματα μισθολογικής και ασφαλιστικής φύσεως που απασχολούν το προσωπικό.

Στο ΕΚΑΒ συζητήθηκαν μισθολογικά ζητήματα του προσωπικού, ζητήματα που αφορούν στον στόλο ασθενοφόρων και στις υποδομές στέγασης του τοπικού παραρτήματος του φορέα, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και των κέντρων υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

IMG 3968

Τέλος, στο Σύλλογο Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών εστίασαν στο ζήτημα της υπέρμετρης φορολογικής και ασφαλιστικής επιβάρυνσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, και στο ζήτημα της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας.

IMG 5052

Ο Χρήστος Σταϊκούρας ανέπτυξε τη βασική προγραμματική θέση της Νέας Δημοκρατίας που είναι η απλοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας και η συνολική μείωση φορολογικών συντελεστών και ασφαλιστικών εισφορών.

Με μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις, μεσοπρόθεσμη μείωση του ΦΠΑ χωρίς να καταργηθεί ο υπερεκπτωτικός συντελεστής, μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή φυσικών προσώπων, μείωση του ΕΝΦΙΑ για όλους τους πολίτες.

Το σχέδιο μας στοχεύει σε ανάπτυξη με προκοπή για όλους, με μία έκρηξη επενδύσεων και πολλών νέων αξιοπρεπών δουλειών.