eleni makri

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» στην ΕΡΤ ήταν την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας με τη ΝΔ, Ελένη Μακρή-Θεοδώρου.

Η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου είχε έναν έντονο διάλογο με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, όταν η τελευταία υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κρυπτόμενος σε όλη την προεκλογική περίοδο.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόνο κρυπτόμενος δεν είναι, όταν το τελευταίο διάστημα περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις, με αποκορύφωμα τη χθεσινή όπου απάντησε σε ερωτήσεις δέκα δημοσιογράφων ανά θεματικό τομέα, ενώ ήταν αυτός που πρώτος κάλεσε σε τηλεμαχία όλους τους πολιτικούς αρχηγούς», τόνισε σε έντονο ύφος η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας.

Η Αννέτα Καββαδία, άσκησε δριμεία κριτική στην Ελένη Μακρή-Θεοδώρου για το κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να πάρει την απάντηση ότι «οι πολίτες θέλουν αντικειμενική δημόσια τηλεόραση με χαμηλό κόστος λειτουργίας που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις εισφορές τους».

Η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας, καταλήγοντας επισήμανε το θετικό κλίμα που εισπράττει για την παράταξή της κατά τις επισκέψεις της σε όλη τη Φθιώτιδα ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και εξέφρασε με σιγουριά ότι οι πολίτες θα στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πρωινή Βάρδια.