boithia

Αίσιο τέλος για την οικογένεια της μικρής Σπυριδούλας Μάρα από τη Μαλεσίνα που δίνει σοβαρή μάχη για τη ζωή της.

Το 2015 νόσησε με οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού.

Χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίστηκε στην Ελλάδα όμως χειρουργικά χρειάστηκε να μεταβεί στη Γερμανία για την αφαίρεση του όγκου και τη συνέχεια των χημειοθεραπειών καθώς στην Ελλάδα δεν μπορούσε να γίνει.

Από το 2015 έως και σήμερα η μικρή έχει κάνει ήδη 4 χειρουργικές επεμβάσεις με δυσβάσταχτο για την οικογένειά κοστολόγιο κάθε φορά.

Έχει απομείνει ένα ακόμη προγραμματισμένο χειρουργείο για τις 27 Ιουλίου 2019 που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία, με τα οικονομικά της οικογένειας να αδυνατούν να καλύψουν το κόστος της επέμβασης.

Μετά από αλλεπάλληλες εκκλήσεις της οικογένειας, ιδιώτης συγκινήθηκε με τον αγώνα και τη μάχη της Σπυριδούλας και αποφάσισε να συμπληρώσει το ποσό που είχε συγκεντρωθεί για να καλυφθούν τα νοσήλια.

Τώρα πια η Σπυριδούλα, μπορεί να ετοιμάζεται για τη Γερμανία όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα της, Δάφνη Κατσάρα ενημέρωσε συγκινημένη για την ευχάριστη εξέλιξη που έδωσε τέλος στην τεράστια αγωνία της οικογένειας.

Όμως χρειάζεται να βοηθήσουμε, όσοι έχουμε τη δυνατότητα, για την κάλυψη των εξόδων του ταξιδιού και της διαμονής της οικογένειας στη Γερμανία, όπου θα βρίσκονται για τους επόμενους 2 περίπου μήνες, για να ολοκληρωθεί η επέμβαση του μικρού κοριτσιού.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμπαρίσταται στον αγώνα της οικογένειας και απευθύνει κάλεσμα σε όποιον μπορεί να συνδράμει οικονομικά.

Παρακάτω παρατίθενται τα στοιχεία της οικογένειας καθώς και ο τραπεζικός λογαριασμός που έχει δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό.

Όνομα μητέρας: Κατσάρα Δάφνη - μόνιμος κάτοικος Μαλεσίνας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6982 - 77 50 04.

Λογαριασμός ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN GR0601108350000083500121062 στο όνομα Κατσάρα Δάφνη (μητέρα) και Μάρα Σπυριδούλα.