W2019083007

Με 60 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα, που αγωνίστηκαν σε 2 ομίλους, ολοκληρώθηκε το 9ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. και η ομάδα ForMat, από τις 30 Αυγούστου έως την 1 Σεπτέμβρη 2019.

Οι αγώνες και στους 2 ομίλους, διεξήχθησαν με το Ελβετικό σύστημα κληρώσεων σε 5 γύρους, με χρόνο σκέψης 75 min για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 30 sec για κάθε κίνηση, με αξιολόγηση από την  Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Νικητής των αγώνων του Α΄ομίλου για 3η μάλιστα φορά από την δημιουργία του θεσμού, ο αθλητής του Σ.Σ. Λάρισας Κώστας Κωνσταντέλιας με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες, 2ος ο αθλητής Δημήτρης Λιάκος επίσης με 4 βαθμούς και 3ος ο αθλητής Αλέξανδρος Γκόγκολης με 3,5 βαθμούς.

Στις 29 Αυγούστου, διεξήχθη στον χώρο των αγώνων, τουρνουά rapid Fischer Random με χρόνο σκέψης 7 min για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 3 sec για κάθε κίνηση. Νικητής και των αγώνων rapid, ήταν ο αθλητής Κων/νος Κωνσταντέλιας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των γύρων με παρτίδες και φωτογραφίες στην δ/νση: www.esske.net